Triathlon Blog 7 april 2024

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten, Wat denken jullie?

  • Hebben de hier onder afgebeelde team genoten Arno Stolk en Frans van Heteren  meer overeenkomsten of meer verschillen. Frans is natuurlijk een stukje ouder. Frans doet al meer dan 30 jaar aan triathlon en Arno nog maar een paar jaar. Frans is grijs en Arno niet. Aan de andere kant: Beide dragen de mooie paarse OTT kleuren. Beide zijn bloed fanatiek en kunnen vooral hard lopen. Beide deden zondag mee aan de zwemloop van Nieuwkoop. Beide stonden op het podium (Frans 2e en Arno 3e) met miniem verschil. Hoe dan ook; allebei gedreven topatleten. Kijk al weer uit naar de volgende confrontatie tussen die twee.

Goed om te weten is dat: De aanmeldingen voor de Poeloversteek lekker doorlopen. De komende week staat de inschrijving nog exclusief open voor Oceanus leden. Daarna kan iedereen zich inschrijven en de ervaring leert dat de 3 en 6 km snel vol zitten. Dus wil jij je verzekeren van een startbewijs, wacht niet te lang!

Dan nog even ter herinnering: Komende donderdag 11 april start de zomerse bos hardlooptraining. Verzamelen om 19.00 op de parkeerplaats naast de camping aan de Bosrandweg. Goed getraind of iets minder; trainer Frans zorgt ervoor dat iedereen met een voldaan gevoel om 20.30 uur weer naar huis gaat.

De fietstraining start op 15 april om 18.30 uur vanaf het zwembad. Vanaf 13 mei zal dat om 18.45 uur zijn.

groet
Jeroen

Sponsors