Proeftrainingen

Welkom bij Oceanus!
Wat ontzettend leuk dat je bij onze vereniging wilt komen “proef” trainen.

Wie zijn wij ?
Wij zijn zwemvereniging Oceanus Aalsmeer en met de hulp van een grote groep vrijwilligers zorgen we ervoor dat elke leeftijd lekker kan sporten. We hebben als motto; “Een leven lang sporten”.

We leven op dit moment in een Coronatijd en dat is soms best lastig (allemaal regels waar je je aan moet houden) en dan is lekker sporten met leeftijdgenootjes best fijn!

Gratis meesporten in juni!
In de maand juni biedt Oceanus de jeugd van Aalsmeer (en omstreken) gratis landtrainingen en zwemtrainingen aan. Op deze manier kun je kennismaken met Oceanus en lekker sporten.

Wat bieden we aan?
Landtraining
Bij de landtrainingen werk je (onder begeleiding van ervaren trainers) aan kracht, conditie en lenigheid. De twee landtrainingsavonden zijn opgedeeld in 3 leeftijdsgroepen namelijk t/m 12 jaar, 13 & 14 jaar en 15 jaar en ouder.

Wat doe je aan; sportkleding met gepast schoeisel.
Wat neem je mee: gevulde drinkbidon, 3 tennisballen, springtouw, handdoek/yogamatje en 2*0,5 liter flesjes water als gewichten

Zwemtrainingen
Op dinsdag- en donderdagavond kun je een uur lang zwemmen. Meerdere zwemtrainers helpen je een betere zwemmer te worden en je conditie te verbeteren. Deze avonden zijn ingericht voor de jeugd t/m 12 jaar.
Op vrijdagavond hebben we een speciale zwemgroep voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar.

Wat doe je aan: je trekt thuis je badkleding al aan (geen zwemshort!)
Wat neem je mee: zwembril verplicht ivm chloorconcentratie in het water! Lange haren in een staart/vlecht of onder een badmuts.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Oceanus? kom dan meedoen aan onze trainingen!
Meld je aan door het inschrijfformulier in te vullen, [inschrijving gesloten]
Als je vaker mee wil doen meld je je per training opnieuw aan. Je ontvangt van Oceanus per e-mail een bevestiging van inschrijven.

Nog vragen? stuur een e-mail naar ; info@oceanusaalsmeer.nl
(controleer je spam-box of junkmailbox! het kan zijn dat een antwoord van ons hierin terecht komt)

Tijdens alle Oceanus trainingen hanteren wij alle richtlijnen die vastgesteld zijn door het RIVM zodat iedereen veilig kan sporten en onze vrijwilligers veilig uw kind kunnen begeleiden. We werken elke avond met een vaste groep vrijwilligers waarbij de landtrainers te herkennen zijn aan de oranje hesjes en de toezichthouders aan het gele hesje. Tijdens de zwemtrainingen dragen al onze trainers een Oceanus shirt.

Sponsors