NIEUWS DEZE MAAND

HERFSTVAKANTIE

In de week van 21 t/m 27 october is het herfstvakantie voor de kinderen en dan vervallen hun de trainingen van de recreatieve groepen. Voor de andere groepen is het nogal wisselend: vraag het de trainers deze week.

 

OCEANUS KLEDING:

VIA SANDIE BELLAART KUNNEN CLUBSHIRTS BESTELD WORDEN EN DE BADKLEDING KAN VIA ONLINE BESTELD WORDEN.

 

 

STICHTING VRIENDEN VAN OCEANUS:

5 Enthousiast Oceanus (polo)leden gaan de Stichting Vrienden van Oceanus nieuw leden inblazen! Arjan-Rick-Dennis-Herman en Mathijs vormen het nieuwe bestuur. Zij hebben als doelstelling Oceanus te ondersteunen (financieel) bij extra activiteiten, die niet gefinancierd kunnen worden uit de Oceanus begrotingen. Help mee om voor hen gelden binnen te halen, door o.a. bij web inkopen van grote webshops dit via een speciale link te gaan doen. Ook bij de genoemde sponsors, onderaan 1e pagina van de website - is een ''button'', die je in kan drukken en dan kom je ook op de site van sponsor links. 

 

VRIJWILLIGERSOVERZICHT

Op de website staat nu een overzicht van alle taken binnen onze zwemsportclub, die door vrijwilligers worden uitgevoerd. Als er vacatures zijn kan naar dit overzicht verwezen worden en heeft de potentiële nieuwe vrijwilliger een goede indruk welke schakel hij/zij kan/wil worden binnen onze organisatie. Het bestuur hoopt dat door het zien van dit vrijwilligersoverzicht meerdere mensen bereid zijn een deeltaak(je) op zich te nemen, zodat onze zwemsportclub op alle fronten gezond kan blijven draaien!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors