Jeugd Trainings Groep (JTG)

De Jeugd Trainingsgroep is voor jongens en meisjes van 5 tot 11/12 jaar oud en het gaat bij deze groep vooral om met plezier de zwemvaardigheid te verbeteren. In deze groep is de minimale eis een B-Diploma. Klik hier voor de eisen

Voor deze groep hebben wij een speciaal programma voor gemaakt waarbij alle aspecten van de zwemvaardigheden aanbod komen. Ook worden er speciale evenementen georganiseerd door het jaar heen, zoals onderandere wedstrijden en clinics. In deze clinic krijg je een speciale training van een andere speltak binnen Oceanus.

Doelstelling:

In onze doelstelling staat een goede zwemvaardigheid centraal. Deze gaan wij met veel plezier verbeteren. Een goede zwemvaardigheid is erg belangrijk en je hebt er je hele leven profeit van. Ook is blijven zwemmen na het behalen van het Zwemdiploma erg belangrijk, als er na het behalen van het diploma niet of weinig word gezwommen dan verzwakt de kracht en de techniek enorm.

Bij deze groep bieden we alle onderdelen van zwemvaardigheid aan en willen met ons programma een opstap aanbieden naar andere sporttakken binnen Oceanus. Zo kan zwemmen een sport worden.

Kortom wij bieden een gevarieerd programma waarbij wij d.m.v. plezier de zwemvaardigheid verbeteren.

Trainingstijden 2019-2020 JTG en TTG

 • Zaterdag 8.30 – 9.15 JTG  1 baan, met wachtlijst
  Zaterdag 8.30- 9.15 JTG/ TTG 1 baan,  met wachtlijst gezamenlijk met de triathlon jeugd en de betere zwemmers van JTG die op de zaterdag al zwemmen.

 • Zaterdag 9.15-10.00 JTG 1 baan,  met wachtlijst
  Maandag 18.00-18.45 JTG  4 banen opgedeeld naar niveau
  Dinsdag 18.00-18.45 TTG 6 banen opgedeeld naar niveau ism Triathlon Jeugd en junioren. Dinsdag na het zwemmen aansluitend hardlopen van 19.00 tot 20.00 met triathlon jeugd en junioren
  Donderdag 18.00-18.45 JTG  4 banen opgedeeld naar niveau
  Donderdag 18.45-19.30 TTG 2 banen opgedeeld naar niveau

 • Op deze manier krijgt iedere zwemmer de juiste training en kan hij/zij door groeien gedurende het seizoen op zijn of haar eigen avond. Ook  het sociale aspect speelt mee en streven we ernaar om leeftijds genoten bij elkaar te houden.

   

Sponsors