Jeugd Trainings Groep (JTG)

De Jeugd Trainingsgroep is voor jongens en meisjes van 5 t/m12 jaar oud en het gaat bij deze groep vooral om met plezier de zwemvaardigheid te verbeteren. In deze groep is de minimale eis een B-Diploma. Zwemeisen B-diploma NPZ-NRZ

Voor deze groep hebben wij een speciaal programma voor gemaakt waarbij alle aspecten van de zwemvaardigheden aanbod komen. Ook worden er speciale evenementen georganiseerd door het jaar heen, zoals onderandere wedstrijden en clinics. In deze clinic krijg je een speciale training van een andere speltak binnen Oceanus.

Doelstelling:

In onze doelstelling staat een goede zwemvaardigheid centraal. Deze gaan wij met veel plezier verbeteren. Een goede zwemvaardigheid is erg belangrijk en je hebt er je hele leven profeit van. Ook is blijven zwemmen na het behalen van het Zwemdiploma erg belangrijk, als er na het behalen van het diploma niet of weinig word gezwommen dan verzwakt de kracht en de techniek enorm.

Bij deze groep bieden we alle onderdelen van zwemvaardigheid aan en willen met ons programma een opstap aanbieden naar andere sporttakken binnen Oceanus. Zo kan zwemmen een sport worden.

Kortom wij bieden een gevarieerd programma waarbij wij d.m.v. plezier de zwemvaardigheid verbeteren. Op deze manier krijgt iedere zwemmer de juiste training en kan hij/zij door groeien gedurende het seizoen op zijn of haar eigen avond. Ook  het sociale aspect speelt mee en streven we ernaar om leeftijds genoten en nivo bij elkaar te houden. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes is voor ons ook een onderdeel van de training

Trainingstijden seizoen 2024-2025

Maandag avond          18.00-19.00         - 4 banen in 6 banenbad  t/m 12 jaar

Donderdag avond       18.00-19.00         - 5 banen in 6 banenbad  t/m 12 jaar

Zaterdag ochtend       08.00-09.00          - 2 banen in 6 banenbad t/m12 jaar

Sponsors