Jeugd Trainings Groep (JTG)

De Jeugd Trainingsgroep is voor jongens en meisjes van 5 t/m11 jaar oud en het gaat bij deze groep vooral om met plezier de zwemvaardigheid te verbeteren. In deze groep is de minimale eis een B-Diploma. Zwemeisen B-diploma NPZ-NRZ

 Voor deze groep hebben wij een speciaal programma voor gemaakt waarbij alle aspecten van de zwemvaardigheden aanbod komen. Ook worden er speciale evenementen georganiseerd door het jaar heen, zoals onderandere wedstrijden en clinics. In deze clinic krijg je een speciale training van een andere speltak binnen Oceanus.

Doelstelling:

In onze doelstelling staat een goede zwemvaardigheid centraal. Deze gaan wij met veel plezier verbeteren. Een goede zwemvaardigheid is erg belangrijk en je hebt er je hele leven profeit van. Ook is blijven zwemmen na het behalen van het Zwemdiploma erg belangrijk, als er na het behalen van het diploma niet of weinig word gezwommen dan verzwakt de kracht en de techniek enorm.

Bij deze groep bieden we alle onderdelen van zwemvaardigheid aan en willen met ons programma een opstap aanbieden naar andere sporttakken binnen Oceanus. Zo kan zwemmen een sport worden.

Kortom wij bieden een gevarieerd programma waarbij wij d.m.v. plezier de zwemvaardigheid verbeteren. Op deze manier krijgt iedere zwemmer de juiste training en kan hij/zij door groeien gedurende het seizoen op zijn of haar eigen avond. Ook  het sociale aspect speelt mee en streven we ernaar om leeftijds genoten en nivo bij elkaar te houden. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes is voor ons ook een onderdeel van de training

Trainingstijden seizoen 2020-2021

Dinsdag avond            18.00-18.45         - 4 banen bad alle leeftijden tm 11 jaar

Donderdag avond       18.00-18.45         - 4 banen bad alle leeftijden tm 11 jaar

Zaterdag ochtend       8.30-9.15              - baan 6 van het 6 banen bad, beginners 6-8 jaar

Zaterdag ochtend       9.15-10.00           - baan 6 van het 6 banen bad 9-11 jaar

Wist je dat je bij Ocenus ook kan hardlopen en fietsen?

Wij als oceanus bieden naast het zwemmen en skills ook opentrainingen aan voor hardlopen en (race)fietsen. Dit word gegeven door onze gekwalificeerde trainers van de triathlon. 

 trainingstijden (onder voorbehoud) voor seizoen 2020-2021

Fietsen leeftijd 9-18 jaar

Zaterdag ochtend           8.30-10.30           Vertrek Waterlelie Jaarrond bij goed weer

Donderdag avond           19.00-20.00         15+ jaar baan UWTC

Hardlopen vanaf 9 jaar

Dinsdag avond                19.00-20.00         alle leeftijden, vertrek vanaf de Waterlelie

Donderdag avond           18.00-19.30         12+ op de ateletiek baan van AVA

Sponsors