COVID update voor JTG en TTG leden

Beste Zwemmer(s) en Ouder(s)

 Afgelopen week zijn er door heb kabinet vernieuwde strenge maatregelen genomen en omdat de Waterlelie gezien wordt als “doorstroomlocatie” kunnen we als Oceanus zijnde gelukkig blijven trainen

Helaas moeten we de Zaterdag training van 8.30 tot 9.15 en van 9.15 tot 10.00 tijdelijk laten vervallen. Deze kids kunnen mee zwemmen op de dinsdag e/o donderdag avond om 18.00 uur. Deze beslissing hebben we genomen omdat we op de dinsdag en donderdag voldoende ruimte hebben, en zo de senioren ruimte bieden om ook te kunnen zwemmen. We mogen namelijk maar maximaal 30 mensen in het zwembad hebben.

Hieronder meer uitleg over de regels maar kijk regelmatig op de website www.oceanusaalsmeer.nl hier word alle nieuws gemeld. We zijn hard bezig om jullie allemaal te kunnen laten zwemmen zolang dit mag en kan! Maar ondanks dat we kunnen blijven zwemmen zijn er wel een aantal voorwaardes waar we allemaal aan moeten voldoen.

Inschrijving via de site is verplicht , schrijf je je niet in dat kun je helaas NIET komen trainen. Registratie kan elke zaterdag/zondag voorafgaand aan een nieuwe week!

Zwemkleding is al aan , heb je je zwemkleding niet aan kun je ook NIET deelnemen aan de training.
Mondkapje heb je VERPLICHT bij je, deze doe je op zodra je het zwembad in gaat, en zodra de training klaar is zet je hem op en je mag hem pas af doen als je buiten bent! Geen mondkampje bij je is helaas niet trainen!
De trainingen die om 18:00 uur beginnen, daarbij komen we het zwembad binnen via het buitenhek, alwaar een van ons de kids zal ophalen. Dit hek is links van het zwembad Er mag doordeweeks dus NIEMAND via de hoofdingang naar binnen.

We volgen na afloop van de training allemaal  de looproute van het zwembad.

Omkleden na de training: de junioren en ouder kleden zich om in de eenpersoonshokjes! De Minioren en jeugd van de dinsdag en donderdag mogen wel gebruik maken van de kleedkamers! Om de stromingen zo veilig mogelijk te houden en om te kunnen blijven sporten dient iedereen zich VLOTJES om te kleden en het zwembad te verlaten! Zodat er geen opstoppingen ontstaan tussen de gasten van de Waterlelie en Oceanus leden.

 

MAANDAG AVOND:

Daar zit het grootste knelpunt we hebben namelijk meer zwemmers dan dat we kwijt kunnen , dat houd in als je je inschrijft verwachten we je ook daadwerkelijk op de training want de ruimtes zijn beperkt! We mogen maximaal 30 personen in het 6 banen bad kwijt en 20 in het 4 banen bad.

Inmiddels weet iedereen in welk bad hij/zij traint op de maandag avond.  De Minioren die beginnen met de skills training in de gymzaal tot 18:40 uur en kleden zich dan snel om zodat ze om 18:45 uur in het zwembad liggen. De eerste groep Junioren die in het 4 banen bad trainen gaan nu tot 18:40 uur zwemtraining volgen en kleding zich dan om zodat ze om 18:50 uur in de GYMZAAL aanwezig zijn voor SKILLS TRAINING.  De 6 banen bad zwemmers gaan van 18:00-19:20 uur zwemtraining volgen zij verlaten dus eerder het bad om te gaan omkleden, de minioren volgen om 19:25 uur.  Tot de 18+ zwemmers dient 1,5 meter afstand gehouden te worden! Houd hier allemaal svp rekening mee.

Dinsdag avond

Er zijn 30 beschikbare plekken

WOENSDAG AVOND:

Er zijn 30 beschikbare plekken

DONDERDAG AVOND

Er zijn 30 beschikbare plekken

VRIJDAGAVOND:

Wederom kunnen we dmv de tussenwand als afscheiding tussen de 2 baden 30 personen kwijt in het 6 banen bad en 20  in het 4 banen bad.  Ook bij deze avond weet men in welk bad hij/zij inmiddels zwemt

We vragen iedereen met klem om zich alleen in te schrijven voor zijn /haar eigen vast avond , extra trainingen zijn de komende maand even niet haalbaar willen we iedereen een plek kunnen bieden om lekker de meters te maken. Kies dus bewust voor welke training je gaat inschrijven.

3 Weken geleden hebben we jullie allen laten weten dat we na de Herfstvakantie GEEN materialen meer uit de leenkast van de waterlelie gaan halen! Dus check thuis even of je alles wat nodig is bij je hebt en vergeet je bidon niet mee te nemen.

 We zijn ontzettend blij dat we kunnen blijven zwemmen, laten we er dan ook met zijn allen voor zorgen dat het Veilig blijf!

 

Sponsors