Hervatten trainingen voor Jeugd tm 18 jaar

Goedemiddag ouder(s) & zwemmer(s),

 Dinsdag heeft t kabinet groen licht gegeven dat onze kinderen "vrijer" mogen gaan sporten. Vanaf dat moment is het bestuur in volle vaart gaan handelen en zijn er sindsdien al aardig wat telefonische meets geweest ook zo gisteravond en we willen jullie alvast delen in het stukje wat in gang gezet is.... omdat zwemmen voorlopig niet gaat maar iedereen elkaar mist willen we de oceanus jeugd tot en met 18 jaar twee keer per week landtraining op het buitenterrein vd ESA gaan aanbieden . Er wordt op dit moment aan alle kanten hard gewerkt om dit met inzet van volgende week al haalbaar te maken.

Daar zitten wat haken en ogen aan om ieders veiligheid te waarborgen. Zo moeten we trainingen nog schrijven voor alle jeugdleden van oceanus. Dit worden gezamelijke trainingen. Ook de gedragsregels en veiligheids protocollen moeten worden uitgewerkt etc etc.

De komende dagen wordt er op volle vaart geschakeld en zodra we alles definitief rond hebben en we kunnen starten zullen we jullie benaderen via de mail en.ook zal alles op de oceanus site komen te staan.

Houd deze site dus goéd in de gaten. Check de spambox voor de mail dat daar geen info in verdwijnt!' Iedereen heeft er zin in om er de komende weken iets moois van te maken. We hopen de kinderen zo spoedig mogelijk te zien.

Bestuur en trainers 

Sponsors