nieusbrief JTG en TTG juli 2019

Goedendag allemaal,

Aan de vooravond van de grote vakantie hierbij de laatste nieuwsbrief voor het komende seizoen. We gaan komend seizoen weer een hoop leuke dingen ondernemen met alle zwemmers zoals:

Lenie van der meer bokaal zwemwedstijd
Clubkampioenschappen zwemwedstrijd
Clinick Waterpolo om mee te kunnen doen aan het waterpolo toernooi
Clinick Triathlon om mee te kunnen doen aan de zwemloop in het voor of najaar
Clinick Vin Zwemmen
Op de donderdagen in de kleine vakantie’s een circuit training voor JJC groep
Doortraninen in de kleine vakantie’s voor de TTG groepen
JTG en TTG afzwemmiddag.
We zijn hard aan het werk met de andere afdelingen om dit allemaal in kaart te brengen en in een kalender te zetten. Deze ontvangt u kort voor aanvang van het seizoen.

Veranderingen seizoen 2019-2020

Komend seizoen gaan we een aantal dingen veranderen welke ten goede moeten komen aan de zwemmers. De verdeling word duidelijker door het op te delen in Jeugd trainingsgroep (JTG) leden 5-11/12 jaar en Tiener training groep (TTG) leden van 12/13-18 jaar. Waarin we voor de JTG leden echt de basis technieken van het zwemmen bij gaan brengen en de afstanden langzaam worden opgebouwd gedurende het seizoen en er ook gewerkt word aan de FUN factor tijdens de trainingen. Voor de TTG leden zijn er ook techniek lessen maar worden er ook veel meer meters gezwommen dan de JTG leden.

Voor de indeling van de lessen word dit als volgt:

Zaterdag 8.30 – 9.15 JTG  1 baan, met wachtlijst
Zaterdag 8.30- 9.15 TTG 1 baan,  met wachtlijst gezamenlijk met de triathlon jeugd en de betere zwemmers van JTG die op de zaterdag al zwemmen.
Zaterdag 9.15-10.00 JTG 1 baan,  met wachtlijst
Maandag 18.00-18.45 JTG  4 banen opgedeeld naar niveau
Dinsdag 18.00-18.45 TTG 6 banen opgedeeld naar niveau ism Triathlon Jeugd en junioren. Dinsdag na het zwemmen aansluitend hardlopen van 19.00 tot 20.00 met triathlon jeugd en junioren
Donderdag 18.00-18.45 JTG  4 banen opgedeeld naar niveau
Donderdag 18.45-19.30 TTG 2 banen opgedeeld naar niveau
Op deze manier kunnen we iedere zwemmer de juiste training aanbieden en door laten groeien gedurende het seizoen op zijn of haar eigen avond. Daarbij hebben we ook naar het sociale aspect kijken door leeftijds genoten bij elkaar te houden.

Wij realiseren ons dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken en de impact voor de maandag TTG leden en  dinsdag de JTG leden het grootste is. De TTG groep van maandag welke bij Jaqueline gezwommen heeft willen we graag verhuizen naar de maandag en de JTG groep van dinsdag baan 1 willen we  verhuizen naar de maandag. Mocht dit echter niet lukken heeft u tot uiterlijk 31-7 nog de mogelijkheid om op te zeggen bij: penningmeester@oceanusaalsmeer.nl  graag ons wel in de CC zetten en ovv Afmelding wegens verandering lessen. Of om ons een mail te sturen met het verzoek/melding  om op  een andere dag te gaan zwemmen.

Mochten er andere vragen zijn dan kunt u ons ook mailen komende week en zullen deze per ommegaande bentwoorden. Wij, Aage en Ton, gaan ook met vakantie van 21-7 tm 13 augustus waarin we u geen antwoord kunnen geven.

Vanaf deze plaats een top vakantie gewenst!

PS: Hou ook de website www.Oceanusaalsmeer.nl  in de gaten voor alle zwem nieuws. Je kan als (oud) lid ook lid worden van de oceanusaalsmeer groep op Facebook

Met vriendelijke groeten

 

Aage Vermeeren en Ton Kleijberg

Coördinatoren Jeugd en Tiener Trainings Groep /Recreatie Zsc Oceanus

recreatie@oceanusaalsmeer.nl

 

Sponsors