Nieuwsbrief juni jeugd en junioren groepen

Hallo Allemaal,

Wat een topdag was het de 25ste met het diploma zwemmen! iedereen deed zijn best en heeft zijn of haar certificaat echt verdient. Ook alle ouders, opas en omas, broer(tjes) en zus(jes) bedankt voor de support en het mee zwemmen. Aankomend jaar gaan we weer kijken wat we dan kunnen doen de vraag is gesteld of we voor de zwemvaardigheid diploma's 1 tm 4 kunnen gaan trainen. Dit zijn we nu in beraad aan het nemen.

Wat staat er in de planning voor de laatste maand? 

17-22 juni Triathlon Clinck Deze week is er alle avonden en zaterdag ochtend een kennismaking met de afdeling triathlon.Wij vragen aan alle ouders of ze dan ook SPORTSCHOENEN VOOR BUITEN mee willen nemen! Er zal dan proef zwemloop gegeven worden. Alle recreanten kunnen daarna ook mee doen met de zwemloop op donderdag avond 11 juli om 19.00 uur in het Oosterbad

Inschrijven kan door een reply op deze mail of op de donderdag avond zelf ovv naam en leeftijd, je hebt hiervoor alleen je zwemspullen, t-shirt en sportschoenen nodig.

26 juni voor de TTG groepen (ouder dan 13 jaar en in overleg met je trainer) is er de poeloversteek hier kunnen jullie mee zwemmen met de 750 of 1500 meter meer info op https://www.oceanusaalsmeer.nl/triathlon/poeloversteek-2019 

1-6 juli Vriendjes en Vriendinnetjes zwemmen. Deze week kan iedereen broertjes, zusjes en vriendinnetjes mee komen zwemmen. We maken er een leuke afsluitende week van!

11 juli 18.30 uurzwemloop in het Oosterbad voor alle recreanten, minoren, wesdstrijd zwemmers en uiteraard de ouders. Hoe zit de zwemloop in elkaar?

100 meter zwemmen en 1 kilometer lopen voor jeugd/basisschool – meisjes en jongens 6 t/m 9 jaar.
200 meter zwemmen en 2 kilometer lopen voor jeugd/basisschool – meisjes en jongens 10 t/m 12 jaar.
400 meter zwemmen en 4 kilometer lopen voor junioren/voortgezet onderwijs/senioren – meisjes en jongens 13 t/m 77 jaar.
Uiteraard krijgen deelnemers vooraf zeer uitgebreide informatie en een medaille. Langs het parcours is voldoende toezicht bestaande uit EHBO’ers en vrijwilligers.

Wanneer: donderdagavond 11 juli 2019
Vanaf: 18:30 (aanmelden) 1900 start.
Locatie: Het Oosterbad, Mr Jac Takkade 1
Kosten: €5,00 per persoon

Sponsors