Tiener Trainings Groep

Tiener Trainings Groep

De Tiener Trainingsgroep in een groep voor tieners vanaf 12 jaar met een minimale eis van een B-Diploma. Eisen B-Diploma volgens NPZ-NRZ

In deze groep is de belangrijkste doelstelling het onderhouden en verbeteren van de zwemvaardigheid. Vindt jij het erg leuk om te zwemmen maar hoef jij niet mee te doen aan wedstrijden dan is dit de perfecte groep voor jou. In deze groep staat zwemmen namelijk centraal en je mag zelf bepalen of je mee doet met wedstrijden, dit is niet verplicht.

Doelstelling:

Onze doelstelling is het verbeteren en of onderhouden van de zwemvaardigheid. De TTG (TienerTrainingsGroep) is voor tieners die gewoon lekker willen zwemmen. Door de aangeboden trainingen leer je altijd weer iets nieuws en je blijft fit en houd een goede conditie. 

Trainingstijden 2019-2020 TTG

Dinsdag 18.00-18.45 TTG 6 banen opgedeeld naar niveau i.s.m. Triathlon Jeugd en junioren. Dinsdag kan er na het zwemmen gratis mee worden gelopen met de hardloop training van 19.00 tot 20.00 met triathlon jeugd en junioren. Open voor alle recreatie leden!

Donderdag 18.00-18.45 JTG & TTG beginners 4 banen opgedeeld naar niveau

Donderdag 18.45-19.30 TTG gevorderden 2 banen 

Op deze manier krijgt iedere zwemmer de juiste training en kan hij/zij door groeien gedurende het seizoen op zijn of haar eigen avond. Ook  het sociale aspect speelt mee en streven we ernaar om leeftijds genoten bij elkaar te houden.

Sponsors