LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

UPDATE 26 JULI:

MOOI BERICHT VOOR ALLE MASTERZWEMMERS VAN OCEANUS: GEDURENDE DE KOMENDE ZOMERVAKANTIE (SCHOLEN) KUNNEN DE MASTERS IEDERE DINSDAGAVOND BLIJVEN ZWEMMEN VAN 18.30 TOT 19.30 UUR!

DE EERSTE DINSDAGAVOND WORDT 13 JULI AANSTAANDE EN DAN IEDERE WEEK T/M 17 AUGUSTUS. EEN AANTAL MASTERS GAAN TOEZICHT HOUDEN (DANK!), DIT IS AL GEREGELD.

 

POELOVERSTEEK 2021

DE MASTERS VAN OCEANUS KUNNEN UITERAARD OOK MEEDOEN MET DE POELOVERSTEEK 2021. DIT KEER IS ER EEN SOORT VAN PARCOURS IN HET WATER UITGEZET, DUS JE HOEFT NIET DE HELE POEL OVER TE ZWEMMEN. WELLICHT EEN IDEE OM DEZE UITDAGING EEN KEER AAN TE GAAN. MEER INFORMATIE VIND JE IN DE RUBRIEK ''NIEUWS'' BIJ ''ALGEMEEN''

 

BRIEF VANUIT HET BESTUUR:

Belangrijke mededelingen vanuit het bestuur kan je vinden bij de rubriek ''Algemeen'': hierin o.a. informatie over mogelijke contributiekortingen en mededelingen over het nieuwe seizoen.

 

oceanus zoekt een secretaris:

Het bestuur van Oceanus is op zoek naar een nieuwe secretaris ivm. verhuizing van onze huidige secretaris. Wellicht is er onder de masters iemand, die dit een leuke taak vindt en voor onze vereniging wat te betekeken. Bij de rubriek ''Algemeen'' vindt het item ''vrijwilligerstaken'' en dit geeft je een indruk wat het inhoudt. Dit is een leidraad, onderling kunnen taken nog verdeeld worden binnen ons bestuursteam. Heb je interesse: meldt je dan aan bij secretaris@oceanusaalsmeer.nl 

 

 

 

 

 

Sponsors