LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

ZWEMMEN IN DE ZOMERVAKANTIE:
Beste master zwemmers van Oceanus: we kunnen deze zomervakantie (tot medio augustus)iedere week een keer zwemmen in de binnenbaden van de Waterlelie!                      Voor jullie wordt het de woensdagavonden van 18.15 tot 19.15 uur. We hebben 2 baden ter beschikking en er zullen ook een aantal triathleten en wedstrijdzwemmers komen. Ter plekke zullen we de banen op ''snelheid'' indelen. Afhankelijk van de opkomst per keer zwemmen we in 6 (banenbad) en 4 (recreatiebad) banen of nog de ''dubbele'' banen, zoals we afgelopen weken hebben gedaan. Er is 1 toezichthouder aanwezig en je zwemt voor jezelf en we zullen zorgen voor papieren trainingen.                         
Het is nog steeds verplicht van tevoren in te schrijven, dit in het kader van de geldende RIVM regels preventie corona.      Inschrijven kan via de site (algemeen/seniorentrainingen/trainingen). De gedragsregels (protocol)worden binnenkort nog aangepast.   
Er zijn geen extra kosten aan verbonden - mede omdat er zoveel trainingen moesten vervallen tijdens de lockdown periode.                                                                                       
 
We hopen dat vele masters van deze gelegenheid gebruik van maken!                                                                                

 

 

 

 

Sponsors