LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

POELOVERSTEEK 2019

De datum van de poeloversteek 2019 is bekend: woensdagavond 26 juni aanstaande vanaf 19.00 uur. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Ongetwijfeld zijn er weer masters zwemmers en zwemsters, die graag mee willen doen. 

NIEUWE LEDEN:

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE

Nieuw lid PER MAART 2019: amber rademaker (di.groep)

Nieuw lid PER MAART 2019: anouck ramdjanamsingh (di.groep) 

 

SPONSOR STICHTING VRIENDEN VAN OCEANUS: zie op de eerste pagina van onze website -onderaan bij de sponsors- de button ''sponsor kliks'': als je wat wil bestellen bij een webshop, kijk dan eerst of dit via sponsor kliks gedaan kan worden. De kosten van jouw bestelling blijven hetzelfde, maar op deze wijze ontvangt de Stichting een klein percentage van de aankoop. De stichting helpt bij de financiering van extra activiteiten binnen Oceanus voor alle afdelingen.

VRIJWILLIGERS BINNEN OCEANUS: zie rubriek algemeen

om een indruk te krijgen hoeveel vrijwilligers (en hun taken) er zijn binnen het grote Oceanus. Wil je hierin ook iets betekenen, laat het dan weten via voorzitter@oceanusaalsmeer.nl

 

 

 

Sponsors