Oceanus start met borstcrawl clinic

Oceanus start met intensieve borstcrawl clinic voor leden van 18 jaar en ouder

Vanaf september zal het voor de ambitieuze Oceanusleden van 18 jaar en ouder - masters, triatleten, vin zwemmers, openwater zwemmers en / of waterpoloërs - mogelijk worden om in te schrijven voor een zwemclinic traject van 8 trainingen borstcrawl techniek.

Deze intensieve clinics worden, in tegenstelling tot de groepstrainingen, gegeven in een klein groepje. De techniek clinic zal gegeven worden door Gerrit Kreuze. Gerrit was tot 2012 lid van Oceanus en vrijwilliger in tal van functies.
Daarna was Gerrit trainer van zwemvereniging en triathlonafdeling van Workum.
In juli is Gerrit weer verhuisd naar Aalsmeer.

 

De training is op de dinsdag van 18.45 tot 19.30 uur in het 4 banen bad. De eerste 8 weken, van 8 september tot en met 27 oktober, is de extra techniek aandacht voor de starters of langzamere banen van de Oceanusgroepen (1 km tijd van 20 minuten of langzamer) De 8 weken, vanaf 3 november tot en met 22 december, zijn 10 zwemmers uit de snellere banen aan de beurt. Daarna evalueren we dit project nemen we de leerpunten mee in 2021.

Over de inhoud van de techniek workshops geeft Gerrit het volgende aan: “De inhoud van de techniek clinic is afhankelijk van de wens van de groep en wat de grootste verbeterpunten zijn in de groep. Welk onderdeel van de borstcrawl wil jij verbeteren? Denk hierbij b.v. aan de duwfase of trekfase. De overhaal of de insteek? Wil je nu eindelijk wel eens een rolkeerpunt maken? Zo zijn er nog veel onderdelen te verbeteren als ademhaling en glijfase. Of misschien zakken jouw benen wel steeds naar beneden waardoor je veel weerstand hebt. Kom maar met je wensen. Geef dat bij de inschrijving op de site aan. Tijdens de eerste en de laatste clinci wordt er een video opname van jou gemaakt om te kunnen zien hoe je zwemt en wat beter kan.”

De inschrijving voor deze workshop verloopt via de website en de leden kunnen zich vanaf 1 september inschrijven. Vol = Vol.

Op dit moment kosten de intensief techniek trainingen niets extra, maar zijn wel in de plaats van de normale training. Als een lid inschrijft is de intentie dat hij / zij alle 8 lessen aanwezig kan zijn.

Direct naar meer info en inschrijven, klik hier ....

Sponsors