kom zwemmen bij Oceanus

ZWEMMEN LEER JE BIJ OCEANUS

 Heb jij ook zo genoten van je vakantie aan het strand, zwembad of op de poel? Bommetjes maken en door de golven heen duiken dat lukte waarschijnlijk wel maar echt zwemmen, dat leer je pas bij de Jeugd en Tiener Trainingsgroepen van Oceanus.

 Iedere maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag kan iedereen van 5 tot 18 jaar met een  B diploma bij ons mee trainen. We leren je dan de kneepjes van het zwemmen op een gezellige en leuke manier. Ook maak je gedurende het jaar kennis met de andere afdeling van oceanus:  Triathlon, Wedstrijdzwemmen, Vinzwemmen en Waterpolo maar bovenal heb je een hoop lol met je vrienden en vriendinnen in het water en zwem je de volgende vakantie rondjes om je vader, moeder of vriend(in)en heen.

Ons seizoen start weer op maandag 3 september deze week mag je twee keer gratis mee komen trainen. Maar alleen na aanmelding via www.komzwemmenbijoceanus.nl, en kijk of zwemmen jou sport word komend seizoen.

CLICK HIER VOOR JOU TWEE GRATIS PROEFLESSEN.

Click hier voor meer informatie over de JONGEREN TRAININGS GROEP 5-12 jaar

Click hier voor meer informatie over de TIENER TRAININGS GROEP 13-18 Jaar

Click hier voor meer informatie over de CONTRIBUTIE

Wil je direct lid worden dat kan natuurlijk ook. Download hier het inschrijf formulier vul hem in maak er een foto van en stuur hem op naar het mail adres op het formulier. Je krijgt dan van ons per ommegaande antwoord.

 Met sportive groet,

Aage en Ton

Sponsors