Mei vakantie recreatie en TTG

De vakantie komt er weer aan van 29 april tot en met 4 mei is er geel les voor recreatie en TTG. Op 6 mei gaan we weer starten.

Diploma zwemmen komt er aan. Het seizoen gaat zijn laatste kwart in en voor dit kwart hebben we het gehele jaar getraind. Op zaterdag 25 mei van 15.00 tot 18.00 uur gaan we allemaal en diploma verdienen.  Wij hebben voor dit seizoen een 4 tal oceanus diploma’s opgesteld. Deze oceanus diploma’s zitten tussen het C diploma en Zwemvaardigheid 1 in. En uiteraard gaan wij er voor zorgen dat iedereen een diploma haalt. Dit doen wij natuurlijk wel op de Ocenanus “FUN” manier. Hoe we dat doen blijft nog even een verassing maar ook de ouders mogen een gedeelte mee zwemmen! Dus ouders kom alvast even trainen bij de masters voordat uw zoon of dochter rondjes om u heen zwemt.

Alle broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn welkom om te komen kijken en aan te moedigen. De broertjes en zusjes mogen zelf ook lekker vrij komen zwemmen na afloop!

Rond 1730-1800 uur zullen we in de kantine de diploma uitreiking houden. De kantine is geopend dus het ouderwetse zwemmen en daarna een patatje eten met iedereen kan!

In de week van 6 mei is het proefzwemmen MET KLEREN! Graag het volgende meenemen of aan uw kind meegeven:  SHIRT MET LANGE MOUWEN, LANGE BROEK (GEEN legging),NORMALE SCHOENEN , dus geen waterschoenen aub. 2 x PLASTIC TAS (zonder gaatjes). In de week van 13 mei tm 18 mei is het proefzwemmen ZONDER kleren.

Alle train(st)ers wensen jullie een prettige vakantie

LET OP:

Voor de gene die van John Heijsteeg les krijgen hoeven NIET met kleding te zwemmen alle anderen wel.

Sponsors