Deze zomer lekker blijven zwemmen?

Deze week zijn de laatste trainingen van de recreatie aangebroken van de recreatie groepen. Maar niet getreurd je kan de zomer doorblijven zwemmen deze zomer.

In deze zomer biedt Oceanus in samenwerking met de ESA (zwembad de Waterlelie) zwem en speel mogelijkheden aan in de vakantie periode voor alle leden op de dinsdagavond in het binnenbad. Dit is mogelijk op de dinsdagen vanaf 3 juli tot en met 28 augustus. 

 In het 4 banen recreatiebad en het instructiebad kunnen alle jeugdleden van Oceanus met ouders / broertjes en zusjes met zwemdiploma komen vrij spelen van 18.30 tot 19.30 uur. De meeste speel attributen van het zwembad zijn dan te gebruiken.

In het 6 banen wedstrijdbad kunnen alle leden die de conditie op niveau willen houden komen banen zwemmen c.q. trainen tussen 18.45 – 19.30.  Dit is dus voor alle afdelingen en we zien graag de masters, wedstrijdzwemmers, waterpoloers, vinzwemmers op dit tijdstip.  De triathlon zwemt voor 18.45 uur en die trainer kan de training desgewenst laten hangen. De masters mogen ook zelf hun training meenemen en bij de baan leggen. De snelste baan is de eerste baan en elke volgende baan is voor minder snelle zwemmers. Zoek je niveau en ga daar lekker trainen.

 Wij hopen dat je een fijne vakantie zal hebben en als je (weer) thuis bent dat we je in het zwembad zien.

 

Bestuur en afdelingen Oceanus.

Sponsors