Nieuwsbrief jeugd en junioren groepen

De eerste 6 weken zwemmen zitten er bijna op. BIj iedereen zien we goede vorderingen in zijn/haar zwemvaardigheden. We hebben een aantal oefeningen goed geleerd en zijn nu volop bezig met de diverse keerpunten. Dit doen we natuurlijk niet voor niets.

Zondag 11 november zijn namelijk de clubkampioenschappen van Oceanus. Wij zouden graag zien dat vele recreanten hieraan mee doen. Het is een leerzame middag, maar ook een middag waarin jij je nieuwe zwemvaardigheden kan laten zien aan je familie. Tot nu toe hebben we al een heel aantal aanmeldingen maar we missen er ook best veel. Doe mee en geef je op.  Afhankelijk van je baan zwem je 25/50m BC en 50/100 schoolslag.  Aanmelden kan tm 21 oktober! Deelname is gratis!

De jaarkalender is er weer. Het heeft dit jaar iets langer geduurd omdat we zaten te wachten op wat data maar de jaarkalende is weer af. In de kalender staat welke slagen we gaan oefenen, wedstrijden, vakantie en veel meer. Print hem uit en hang hem aan de koelkast dan kom je nooit voor verassingen te staan.

Wil jij je eigen oceanus tas met je eigen naam? Er is nu een Tassen Actie. De Jako Junioren tas  Normaliter € 37,95 nu voor €32.50 en de Jako Senior tas Normaliter €44.95 nu voor € 35.00. Deze actie loopt tot 30 NOVEMBER 2018. En als mooie bonus bij deze actie is het bedrukken van de VOORNAAM op de tas GRATIS is.
Je kunt Zelf de tas bestellen de link kan je vinden in je mail of vragen aan: minioren@oceanusaalsmeer.nl. Uiteraard ben je niet verplicht om deze tas aan te schaffen. 

Omkleden, tijden en meer. Wij willen de ouders van de jongere zwemmers vragen om zich om te kleden in de hokjes. Af en toe zien we een moeder in de jongens kleedkamer of een vader in de dames kleedkamer dit is niet wenselijk. Mocht je toch in de kleedkamer willen omkleden dan bepaalt het geslacht van de OUDER in welke kleedkamer je moet zijn. Soms komen kinderen wat later dat is zeer vervelend voor de trainers en de andere zwemmers. We vragen iedereen 5 minuten voor aanvang gedouched met alle benodigheden (zwembril, plankje, poolboy, zwemvliezen/zoomers en een bidon drinken) voor het zwemmen klaar te staan na de douches. Je word dan geroepen door de trainer en kunnne we met zijn allen op tijd starten. 

Vergeet niet te drinken tijdens de training. Zoals in iedere sport zweet je ook met zwemmen, nu zie je dat natuurlijk niet in het water. Maar als je zweet moet je dit wel aanvullen met water / limonade. Wij raden dan ook iedereen aan om een bidon mee te nemen tijdens de training je zal merken dat als je drinkt je lichaam beter functioneert dan zonder water

Als laatste willen we iedereen een complimemt geven. Iedereen maakt een mooie vooruitgang met het zwemmen en we zien iedereen ook veel lol hebben. 

In de herfst vakantie is er GEEN les. De lessen starten weer 29 oktober Wij wensen iedereen een prettige vakantie!

 

 

Sponsors