Nieuwsbrief Oceanus

Hallo zwemmer / ouders

Het seizoen kruipt heel langzaam naar het einde. Voor ons een mooie tijd om te laten weten hoe we jullie hebben zien groeien en je jezelf hebt verbeterd in het Zwemmen dit seizoen. We zien mooie resultaten en hopen jullie volgend jaar nog meer te mogen leren.

JE ZWEMVAARDIGHEID DIPLOMA BEHALEN KOMEND SEIZOEN?

Volgend jaar zal er getraind en gezwommen worden in het kader van de zwemvaardigheid 1-2 of 3. Dit is een officieel diploma wat wij als vereniging zeer belangrijk vinden. Met deze leerwijze leren de kinderen in alle omstandigheden zwemmen, met en zonder kleren. En word er een goede basis gelegd met de diverse zwemslagen. Zeker in een een gemeente waar water(sport) een belangrijk onderdeel is, willen wij ons steentje aan jou veiligheid bijdragen.

CLINICKS EN WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2017-2018

Ook gaan we met alle leden, na een gedegen training en clinck van de desbetreffende afdeling, meedoen aan de clubkampioenschappen, Lenie van der Meer bokaal, de waterlelie zwemloop en de waterpolo week. Als je ouder bent dan 12 jaar en het mag van je trainer kan je zelfs meedoen aan een van de afstanden tijdens de poeloversteek. Op deze manier kan je zelf kijken in welke zwemsport je interesse ligt en misschien doorgroeien naar Triathlon / wedstrijdzwemmen / waterpolo / openwaterzwemmen of vinzwemmen.

TRAINING EN  WEDSTRIJD KALENDER 2017-2018

In de laatste week van de zomervalantie zullen we jullie een kalender sturen zodat je exact weet wat er wanneer gaat gebeuren. Ook kan er (gratis) mee getraind worden met de jeugd van de triathlon op dinsdagavond met hardlopen van 19.00 tot 20.00 uur. En op zaterdag kan je zelfs meefietsen! Ook je ouders zijn dan van harte welkom om mee te lopen en of fietsen.

DIT SEIZOEN KAN JE NOG MEEDOEN MET?

Dit seizoen kan je nog mee zwemmen met de Lenie van der Meer zwem4daagse van 3 tot 7 juli as.  En ook kan je nog mee doen aan de Poeloversteek op 9 juli a.s. Voor de poeloversteek kan je inschrijven bij jeugd@oceanustriathlonaalsmeer.nl of wedstrijdsecretariaat. Maar vraag aan je trainer of je mee kan en mag doen. Ook heb je hiervoor een zwemboei nodig die kan je evt bij ons huren of kopen.

CONTIBUTIE VERLAGING TOT 12 JAAR OUD

Zwemmen is een van de “duurdere” sporten. En ondanks een lagere subsidie van de gemeente willen we kinderen tot en met 12 jaar aanmoedigen om te komen zwemmen. Dit doen we door een gratis deelname aan de genoemde wedstrijden, gratis hardlopen op dinsdag maar ook is de contributie verlaagd naar € 140 euro per seizoen!

JEUGDSPORTFONDS

Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Ook zwemmen bij Oceanus kan met ondersteuning van het Jeugdsportfonds. Voor meer info mail ons!


Kortom heel veel informatie en dingen om naar uit te kijken voor en na de zomervakantie. We hopen jullie allemaal weer te mogen zien in het komend seizoen. Mocht he niet door willen gaan met zwemmen laat ons dit dan weten via een reply op deze mail.

PS: Hou ook de website www.Oceanusaalsmeer.nl  in de gaten voor alle zwem nieuws. Je kan als (oud) lid ook lid worden van de oceanusaalsmeer groep op Facebook

Met vriendelijke groeten

Aage Vermeeren en Ton Kleijberg

Coördinatoren Zwemvaardigheid/Recreatie Zsc Oceanus

recreatie@oceanusaalsmeer.nl

 

Sponsors