Start nieuw seizoen recreatie

Beste Zwemmer en Ouder/Verzorger,

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen, wij hebben er erg veel zin in. We gaan er een mooi seizoen van maken waarbij we naar mooie prestaties toe gaan werken.

 

We starten op maandag 4 september,voor dat je gaat zwemmen moet je je eerst melden bij de Oceanustafel in de Horeca van Sportcentrum De Waterlelie. Hier wordt je naam genoteerd op de presentielijst. Dit is verplicht en is belangrijk voor onze ledenadministratie. Diegene die achter de tafel zit zal aangeven wanneer je naar binnen mag om je om te kleden. Als je dit hebt gedaan blijf je voor de douche wachten tot dat je trainer je naar binnen roept. Ga dus niet zelf naar binnen maar wacht. 

Dit geld op alle dagen voor de recreatie behalve op zaterdagochtend. Hier zijn andere trainingstijden, je mag om 8.20 naar binnen om je om te kleden. Als je klaar bent mag je door de zwemzaal naar het banenbad lopen en gaan zitten bij de oranje stoelen bij het startblok van baan 6. Er is zwemles bezig dus let op dat je die niet stoort. Alvast bedankt daarvoor.

Wij hebben er veel zin in het nieuwe seizoen,

tot snel,

alle Oceanustrainers

Sponsors