Triathlon Blog 10 april 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Langzaam maar zeker komt er weer wat leven in de triathlon brouwerij.

  • Was er vorige week de zwemloop, dit weekeinde werd het NK duathlon of run-bike-run gehouden. Plaats van handeling:

    Afstand: 5 km lopen, 20 km fietsen en 2,5 km lopen. Voor Menno Koolhaas was dit min of meer een thuis wedstrijd en pakte deze wedstrijd mee om eens te ontdekken hoe hij er voor staat. Zo te zien op zijn Instagram post is hij tevreden...... tweede !!! op een handvol seconden van de winnaar.
      
  • Ook zaterdag werd er in Almere een tijdrit gehouden. Marco van der Lippe koos voor de 42 km (3 ronden) en raffelde deze met een gemiddelde van ruim 35 kmh af. Henk van Laar perste er 28 km (2 ronden) uit, met een gemiddelde van bijna 40 kmh
      
  • En op tweede Paasdag testte Chrisjan Hoffmans hoe hij er na een paar vervelende blessures voorstaat tijdens de Poelster bosloop over 10 km. Zonder al te veel moeite bereikte hij de finish en kon hij nog een paar foto's van mij maken. Bedankt Chris! Zelf liep ik (Jeroen) 10 EM om eens te zien hoe ik er voor sta. En tja....je wilt altijd sneller :-)

Dan nog een reminder
Morgen (dinsdag) is er geen loop training na het zwemmen, maar geeft Diana een presentatie in het zwembad over de verzorging tijdens een triathlon. Mis het niet! Je hebt al een voorsprong voordat je gestart bent :-)

groet
Jeroen

Sponsors