Triathlon Blog 12 september 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Er werd weer onder prima omstandigheden lekker gesport afgelopen weekeinde, maar eerst nog wat resultaten die zijn blijven liggen of die ik "vergeten" was.

  • Zo werd Laura Staal tijdens het EK openwaterzwemmen voor masters heel knap 5e.

  • En deden Fred Gorter en John Heijsteeg ook mee aan de triathlon in Bodegraven vorige week. Fred de kwart afstand als voorbereiding op zijn halve in Barcelona en John startte zijn herintrede als triathleet op de achtste afstand.
  • Dit weekeinde kwam als eerste Sander Berk zaterdag in actie in een adventure race van coast to coast in Schotland. Begeleid door Berk sr (Adrie) liep, fietste en kayakte Sander van de ene kant van Schotland naar de andere.
    Alleen al voor de plaatjes zou je die kant eens op gaan.
  • Dichter bij huis deden Guido van Walraven en Menno Wiersma mee aan de Xterra op Ameland. Tijdens deze wedstrijd zwem je in de waddenzee, rijd je op de ATB over strand en duiden, en loop je door de duinen naar de finish. Zoals je hieronder ziet deden de mannen niet veel voor elkaar onder....

  • Op zondag deed Mariska Visser iets waar ze goed in is. Hardlopen !!! Deze keer vlak bij huis, bij de uitgestelde oranje loop in ter Aar werd Mariska ondanks een vervelende kuit knap tweede.
  • En als laatste gingen Carla van Rooijen en haar maatje André van start bij de Ironman 70.3 in Santa Cruz Californië. Na het zwemmen werd het voor beide een traditionele inhaal race. André kwam in zijn leeftijdscategorie als 50 ste uit het water en wist zich op te werken tot de 6e plaats bij de finish. En Carla verliet in haar categorie als 29 ste het water en finishte zelfs als 3e !!! op slechts een minuutje van nummer twee.

 

groet
Jeroen

Sponsors