Triathlon Blog 13 juli 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Vakantie tijd !!
En nog zomers weer ook. 

Dat is voor de één een zege.

  • Bijvoorbeeld voor Laura Staal en Margreet van der Pol die zondag meededen aan de Lek tocht. Een zwemwedstrijd over 6 km over de Lek vanaf een veerboot in Beusichem tot Culemborg.

    Doordat er niet heel veel smelt en regenwater werd aangevoerd stond er praktisch geen stroming. Beide bereikten dan ook zonder problemen Culemborg.
  • Voor anderen was de warmte minder fijn, zoals voor het derde divisie team waarvoor een sprint wedstrijd in Klazienaveen op het programma stond. Het team bestond deze keer uit Dennis de Groot, Juan Pinazo, Henk van Laar en Arno Stolk.
    Of het kwam doordat Dennis in voorbereiding is op een hele triathlon in Zweden is niet helemaal bekend, maar Dennis zwom meer dan de bedoeling was en verspeelde daardoor wat tijd. Het goede nieuws is dat het team ondanks dat niet als laatste eindigde en de deelnemers spraken over een "leuke dag".
  • John Heysteeg en Paul van Duijnhoven hadden de omstandigheden weer meer mee tijdens hun "Swim to Fight Cancer" in de Amstel, waarmee zij een bijdrage leverden aan het behalen van een mooi geldbedrag.
  • En dan was er gisteren de traditionele Poeloversteek waaraan veel clubgenoten een bijdrage leverden, als organisator, vrijwilliger en of deelnemer.

    De omstandigheden waren deze keer pittig te noemen. De deelnemers hadden welleswaar windkracht 45 mee, maar deze wind veroorzaakte behoorlijke golven, waardoor het lastig was in een lekker ritme te komen. De meeste deelnemers deden er dit jaar dan ook wat langer over dan tijdens eerdere edities. Een uitgebreider verslag, foto’s en de uitslagen staan inmiddels op de website. Zie https://www.oceanusaalsmeer.nltriathlonpoeloversteek Om direct naar de uitslagen te gaan, zie https://www.oceanusaalsmeer.nltriathlonpoeloversteekuitslagen

 

groet
Jeroen

Sponsors