Triathlon Blog 13 juni 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Lekker getraind het afgelopen weekeinde?

Een aantal leden waren in wedstrijd verband in de weer, wellicht leuk om te weten dat:

  • Frans en Arno mee deden aan de DTS Zandvoort triathlon. Dat betekent zwemmen in de Noordzee en met een beetje wind geeft dat al snel wat golven :-) Fietsen over het circuit en lopen er om heen. Frans werd tweede bij de H 50-59 waarbij hij met bijna 40 kmh over het circuit racete met zijn fiets. Arno vond het zwemmen naar eigen zeggen "bar en boos" maar werd wel 21e van de 143 gestarte H 40-49.De meeste dus achter hem gelaten....
  • Menno, Guido en Christjan vroeg op pad gingen om de OTT kleuren te verdedigen in de 3e divisie wedstrijd in Groningen. De team uitslag kan ik nog niet vinden, maar ze zijn alle drie gefinisht ! Niet vooraan, maar het goede nieuws is dat er ruimte voor verbetering is..... Zo heeft Christjan vandaag een bezoek gebracht aan een Endless pool, met "verbluffende resultaten". Dat schept verwachtingen!!!
  • Diana, Tonny en Jeroen zich inschreven voor het NK halve triathlon in Nieuwkoop. De NTB vertrouwde echter de kwaliteit van het zwemwater niet en besloot de middag voor de wedstrijd dat het NK niet door kon gaan. De organisatie van de Nieuwkoop triathlon dacht daar anders over en liet de wedstrijd gewoon doorgaan. Bij mijn weten leven al de deelnemers nog dus ...... Diana werd tweede bij de Dames 50-54 na een sterk zwemonderdeel. Tonny werd vierde bij de H 55-59 met ook het zwemmen als beste deel. Jeroen werd vierde bij de H 60-64 met de snelste tijden in zijn leeftijdscategorie bij de wissels.... Als pseudo OTT lid werd Ad Kempen zesde bij de H 55-59, met de snelste OTT fietstijd. Verder waren Michele en Annika actief als vrijwilliger in Nieuwkoop. Bedankt dames !! En Toon Dompeling was er als fotograaf, net als een aantal andere clubgenoten die hun maatjes aanmoedigden.

 

Groet
Jeroen

Sponsors