Triathlon Blog 16 april 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

  • Na een gedegen voorbereiding stonden vanmorgen Annika Fangmann en Mariska Visser aan de start van het grootste één daagse sportevenement van Nederland: de marathon van Rotterdam! Al snel kwam Annika in een mooi ritme, kon dat de volledige marathon volhouden en verpulverde haar persoonlijke record met maar liefst 23 minuten!! Maar het meest indrukwekkend vind ik haar km tijden. Tussen de langzaamste km en de snelste (laatste km) zat maar 8 seconden !!! Dus zo vlak als een pannenkoek, knap hoor !!!
    Mariska startte een stukje sneller zoals verwacht mocht worden van deze top loopster. De laatste km's werden wel wat zwaarder, maar Mariska was uiteindelijk dik tevreden met haar 9e plaats in haar leeftijdscategorie bij deze internationale top marathon.
  • Verder liep Chris Hofmans 10 km tijdens de Meentrun in Amstelveen. Chris liep deze 10 km ruim een minuut sneller dan die van vorige week. Het zit er dus weer aan te komen.

 

Volgende week zaterdag 22 april wordt de tijdrit tellend voor de clubkampioenschappen gehouden op de wielerbaan van UWTC rond sportpark de Randhoorn in Uithoorn. De start is om 12.30 uur en de rit gaat over 15 ronden. Je kunt je aanmelden bij het jury huisje naast het clubhuis van Aku vanaf 12.00 uur er is dan ook een mogelijkheid om in te rijden. Aan de deelnamezijn geen kosten verboden en alle leden en hun familie leden zijn welkom.

Tot slot een reminder. De inschrijving voor de Poeloversteek staat nu ook open voor niet Oceanus leden. Met name de inschrijving voor de 3 km gaat het hard, dus wacht niet te lang met inschrijven om teleurstellingen te voorkomen. Is 3 of 6 km je nog wat te veel, er wordt ook een tocht over 1 of 2 km gehouden. Doe je niet mee, maar wil je je wel nuttig maken voor de vereniging, meld je aan bij Frans of Adrie. Er zijn nog wat taken voor niet zwemmers te verdelen.

groet
Jeroen

Sponsors