Triathlon Blog 17 maart 2024

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

 • Hoogte punt deze week de Lente marathon van Amstelveen. De temperatuur vandaag was dan nog niet helemaal Lente achtig, maar gelukkig was het wel praktisch de hele dag droog. En om hard te lopen was het eigenlijk een prima temperatuur, voor de paarse brigade in Amstelveen. Het meest ambitieuze plan had Nened Starc die zich inschreef voor de hele marathon. Vlak voor de helft zag ik hem vrolijk voorbij flitsen, maar na ongeveer 30 km had hij de meeste energie wel verbruikt en ging het allemaal een tandje minder. Toch zette hij door en haalde zo te zien redelijk tevreden de finish.
  Uiteindelijk genoot hij ook verre weg het langste van de prima omstandig heden :-)
    
  Voor de halve marathon was wat meer belangstelling. Op volgorde van doorkomst heb ik de meeste kunnen spotten rond de 19 km Arno Stolk, Fred Gorter, Dawid Stabryla, Eduardo Santos, Kees Schouten en Chris Hoffmans. Mocht ik iemand "gemist" hebben; sorry. !!
        
    
  Gefeliciteerd allemaal met deze puike prestatie.


Ik hoop dat jullie snel herstellen, want volgende week staat al weer het volgende evenement op het programma. De Oceanus crossloop tellend voor het clubkampioenschap. De crossloop over zo'n 5 km, wordt gehouden rond de atletiekbaan van AKU Sportpark Randhoorn in Uithoorn. Alle Oceanus triathlon team leden; senioren en jeugd zijn van harte welkom. De start is om 13.00 uur, maar deelnemers wordt gevraagd zich om 12.30 uur te melden voor de inschrijving en parcours verkenning. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

groet
Jeroen

Sponsors