Triathlon Blog 26 maart 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Soms zit het mee en soms zit het tegen.....

  • De organisatoren en deelnemers van de cross loop, tellend voor het clubkampioenschappen zat het wel heel erg mee. Zaterdag stond er weliswaar behoorlijk wat wind, maar bij de start van de cross loop in Uithoorn scheen volop de zon!!
    Parcours bouwer Frans had voor ons, een op het oog eenvoudig rondje uitgezet, maar full speed deed het rondje de benen toch behoorlijk wat pijn. Heuveltje op heuveltje af, en door het gras....dat zijn wij niet zo gewend. Maar, al met al een geslaagd evenement! De uitslag staat, of komt binnenkort, op de Oceanus website.
  • En als of dat nog niet genoeg was, deed de captain van onze junioren; Leon Spooren het even voor bij de circuit run op het circuit van Zandvoort. Daar waar normaal Max en zijn maten op vier wielen met een turbo door de duinen scheuren, liep Leon dezelfde, leuke maar toch zware ronde op het circuit op eigen kracht. Met als toetje een stuk door de duinen en over het strand !!
    Wellicht waren er onder meer dan 7000 lopers nog een paar Oceanus leden, maar die kon ik in de uitslag niet terug vinden.
  • Wel stapten onder andere Hans de Groot en Maikel van Hilten in Zandvoort op de fiets, om onder barbaarse omstandigheden ruim 80 km weg te trappen in die omgeving. Klasse mannen !!

 

groet
Jeroen

Sponsors