Triathlon Blog 28 januari 2024

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Leuk om te weten voor degene die er niet bij waren is, dat de perfect door Diana georganiseerde bowling avond met diner :-) een groot succes was. De 36 !! aanwezigen zullen dit zeker beamen.
Met dank aan Paul Duijnhoven, een kleine impressie van dit festijn.


En dan zondag Uithoorns mooiste. Het mooiste weer was het in ieder geval !!! Daaraan werd in ieder geval deel genomen door : John Heijsteeg, Arno Stolk, Leon Spooren Henk van Laar en Ad Kempen
Ook wanneer er geen sneeuw ligt kan Henk zich meten met de besten. Hij werd zelfs eerste in zijn leeftijdscategorie. En Arno kan dan wellicht niet zo goed overweg met een bowlingbal, maar met zijn hardloop schoenen aan over de weg, des te meer. Binnen een uur raffelde hij de 16 km af en werd daar mee 2e van de mannen van zijn leeftijd en 8e overall. Bij Leon staan al zijn lopen in het teken van opbouw naar echt langere afstanden. Leon schreef zich in voor de 60 van Texel eind maart.
Met lange langzame trainingen moet dit ambitieuze plan zeker gaan lukken. John en Ad genoten vooral van het prachtige loopweer en de inspirerende omgeving rond De Kwakel.
:
Niet zo leuk om te weten is dat de aangekondigde fitness avond aanstaande vrijdag door gebrek aan belangstelling niet door zal gaan. Wellicht aan het einde van het seizoen nog eens een poging.
Wel zijn er plannen voor een gravel tocht voor gravel bikes en MTB, met potlood staat deze op 24 maart genoteerd. Nadere details volgen.
En tot slot is het nog mogelijk je deze week op te geven voor het "Ardennen weekeinde". tijdens het Hemelvaart weekeinde.

groet
Jeroen

Sponsors