Triathlon Blog 30 oktober 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

En weer was het prima buitensport weer, toch?
Ik volg niet iedereen op de sociale media, maar ik zag dat er flink wat clubgenoten van het "buiten spelen" genoten hebben.

  • Zo waren er maar liefst zeven die deelnamen aan de MudSweatTrial in Schoorl. Een trial is een hardloop "wedstrijd" door de natuur over niet altijd gebaande paden. Zoals waarschijnlijk algemeen bekend ligt Schoorl in de duinen in Noord Holland. Het parcours gaat  dan ook voornamelijk door de duinen, waaronder de hoogste duintoppen van Nederland en een stukje strand, maar vooral over veel los zand.


    Zo te zien hadden Fred, Leonie, Michelle, Annika, Mariska, Henk en Diana  aangemoedigd door een verdwaalde Schot, het prima naar hun zin. Mariska 'vloog" zelfs over de duintoppen met een derde plaats als gevolg. Toch maar mooi op één podium met Andrea Deelstra (1e) die al twee maal deel nam aan de Olympische spelen  en zeven maal Nederlands kampioene werd.


Zoals afgesproken tijdens het "ledenbijeenkomst" zal ik proberen vooraf evenementen te melden waar clubgenoten aan deelnemen.
Dus, heb je je ingeschreven voor een evenement, meld het mij.
Wellicht motiveert het andere ook deel te nemen of te komen kijken.... hoe meer zielen des te meer de vreugd.

groet
Jeroen

Sponsors