Triathlon Blog 31 maart 2024

Jeroens blog: leuk om te weten


Hallo clubgenoten, Eindelijk zomertijd !!! Aan het weer is het nog niet helemaal te merken, maar op de sportkalender zijn er meer en meer duursport evenementen te zien.

  • Zo waagden Arno Stolk en Marco van der Lippe zich aan de 40 km lange tijdrit in Almere. Beide reden de longen uit hun lijf en raffelden de 40 km door de polder in iets meer dan een uur af. Die zit alvast in de pocket !!
  • Ook Maikel van Hilten, stapte op zijn fiets, niet om zo hard mogelijk te fietsen, maar wel om lekker lang van zijn zadel te genieten. Hij fietste namelijk meer dan 230 km tijdens de Ronde van Vlaanderen !!!.
  • Ad Kempen testte zijn benen tijdens de Caubergtrail in Valkenburg over zo'n 30 km door de Limburgse heuvels.
  • En Daniël Rewijk is aan de buitenzwemtraining begonnen... brrrrr

En veel andere leden zetten zich in dit lange weekeinde in beweging, zei het iets minder opzienbarend. Maar de voorbereidingen voor een mooi triathlon seizoen zijn nu echt begonnen. En hoe doen wij dat gezamenlijk? Vanaf donderdag 11 april start de donderdagavond loop training in het Amsterdamse bos. Kan je niet zo lang wachten? Komende zaterdag 6 april 14:30 uur is de laatste zaterdag loop training. Sluit gerust aan. Vanaf maandag 15 april starten de gemeenschappelijk fietstrainingen vanaf het zwembad. Exacte tijden volgen volgende week.

groet
Jeroen

Sponsors