Triathlon Blog 5 september 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Na een heel geslaagde vakantie probeer ik weer een beetje terug naar normaal te komen.
En normaal betekent dat ik op deze manier laat weten of er afgelopen weekeinde clubgenoten zijn geweest die iets bijzonders hebben gepresteerd.
Tenminste zover als bij bekend :-)

Zo ook deze maandag. 

Relatief dicht bij Aalsmeer werden twee noemenswaardige evenementen georganiseerd te weten:

  • De halve marathon van Nieuwkoop. Hier schreef Mariska Visser zich voor in. Mariska deed niet alleen mee maar liet de concurrentie geen enkele kans en won de wedstrijd over ruim 21 km met zo'n 25 minuten !!! voorsprong op de nummer twee. Bovendien wordt er binnen de familie aan de toekomst gewerkt, getuige onderstaande foto.

  • Iets verder werd er in Bodegraven een triathlon over de kwart afstand gehouden. Hierbij werden onze paarse kleuren verdedigd door Arno Stolk en Henk van Laar. Henk begint aardig in vorm te komen getuigen zijn 7e plaats overall en Arno finishte zelfs als derde overall. De wedstrijd werd overigens gewonnen door Sven Strijk met een paars verleden.

  • En een heel stuk verder weg, namelijk in het Poolse Poznan deed kind van de club Menno Koolhaas mee aan een Ironman 70.3 Menno miste op een haar na het podium en finishte dus zeer verdienstelijk als vierde.

 

groet
Jeroen

Sponsors