Triathlon Blog 6 november 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Dit weekeinde niet het lekkere weer wat wij gewend zijn de afgelopen tijd, maar trainen in het zwembad of lopen kan bijna altijd natuurlijk.....

  • Zo togen Johan Koolhaas en Frank Kleijn naar Terschelling voor een weekeindje er tussen uit, en pikten daar hun wedstrijdje mee. Het hele weekeinde stond op Terschelling in het teken van de Berenloop.


    Op zondag werd er een marathon en halve marathon gehouden, maar Johan en Frank kozen voor de, beetje oneerbiedig genaamde "kleintje Berenloop", over 10 km op zaterdag. Beide zijn in de uitslag opgenomen, dus gefinisht, maar hoe het ging moet je ze zelf maar vragen. :-) 
  • En op zondag werd zoals aangekondigd de Zilveren turf loop in Mijdrecht gehouden waar best wat Oceanus leden acte de presence gaven. Zo was Cock Fangmann (vader van Michelle en Annika) vrijwilliger en stond midden in de polder, moeder ziel alleen het parcours auto vrij te houden. Bedankt Cock !! John Heysteeg, Marco van der Lippe, Dennis de Groot en Ad Kempen liepen 10 km en Carla van Rooijen, met maatje André en ik zelf (Jeroen) waagden ons aan de 10 EM (ruim 16 km) Wij hadden allemaal geluk. Voor de wedstrijd regende het, tijdens de loop was het droog, en nog geen kwartier na de laatste finisher begon het weer te regenen. Bij de één ging het lekker, bij de ander een stuk minder (ik zelf) en bij Carla ging het super. Zo goed zelfs dat ze als eerste van de vrouwen de finish bereikte. Das ging zij met een bos bloemen, enveloppe en een grote glimlach naar huis.


    Gefeliciteerd !!

 

groet
Jeroen

Sponsors