Triathlon Blog 7 augustus 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Ook zo genoten van het fantastische zomerweer deze week?
Nou ik wel l!!

  • Om te beginnen was er de traditionele Kwakel polderloop. Al voor de 34 ste keer werd deze loop over 10 km, als onderdeel van de feestweek van de Kwakel, afgelopen donderdag gehouden. Dit jaar loofde de plaatselijke slager drie barbecue pakketten uit voor de drie eerst aankomende teams. Je diende je hiervoor met maximaal zes teamleden in te schrijven, waarvan de tijd van de eerste vier aankomende telde. Voor een "feestje" is Diana altijd in en ronselde zes clubgenoten, drie dames Annika Fangmann, Mariska Visser, zich zelf (Diana Gorter) en de heren Frans van Heteren, Fred Gorter en Jeroen Hijstek.



    Onder prima omstandigheden streed dit team, onder aanmoediging van verschillende teamgenoten, voor wat het waard was. Vooral de dames lieten zich gelden; Annika 9e, Diana 8e en Mariska (bij haar comeback) 4e, hetgeen op het podium werd beloond met een mooie bos bloemen. Tijdens de prijsuitreiking bleek de organisatie niet helemaal zeker over de uitslag van de team wedstijd. Meldde dat de uitslag hiervan later bekend zou worden gemaakt, maar omdat ik daarvan niets meer heb vernomen, zullen wij wel niet in de prijzijen zijn gevallen.
  • En dan was zaterdag Het Rondje Eilanden in de Vinkeveense Plassen. Dit is een zwemloop tussen en over 12 eilandjes in de Vinkeveense Plassen.


    In totaal dus zo'n 1500 meter zwemmen en 5 km lopen. Hiervoor meldden zich Annika Fangmann, good old (oud lid) Freek de Boer en Jeroen Hijstek in hun paarse tenue aan, en werden door oa Henk de Raad (en zijn vrouw) van de wedstrijdbescheiden en startnummer voorzien.


    Een officiële uitslag kan ik nog niet vinden maar Freek en Jeroen ontvingen een fraaie handdoek als beloning en Annika dezelfde handdoek en bovendien een beetje groot uitgevallen ijsschep als snelste deelneemster uit "de Ronde Venen"

Tot slot deze week een raadseltje voor de oudgediende onder ons:
Van welke wedstrijd (en uit welk jaar) is onderstaande uitslag?

Deze wedstijd wordt overigens op 20 augustus voor de 38 ste !!! keer weer gehouden en je kunt je nog inschrijven tot 13 augustus......

groet
Jeroen

Sponsors