Triathlon Blog 19 november 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Namens het bestuur willen wij iedereen bedanken voor het stemmen voor de Rabo ClubSupport. Dankzij deze stemmen hebben wij een leuk bedrag op de rekening bij geschreven gekregen.


  • Vandaag, zondag werd voor de vijfde keer de Ronde venen marathon gehouden. Zoals eerder gemeld kan je deze marathon individueel lopen, maar ook als duo. Een flink aantal clubgenoten schreven zich in voor de duo marathon. Door wat zieken en ander malheur konden een paar leden niet meedoen, maar werd hun plaats ingenomen door anderen. Uit eindelijk werd er deel genomen door de volgende duo's Annika en Michelle Fangmann, Henk van Laar en Fred Gorter, Kees Schouten en Maikel van Hilten, Carla met een triathlon vriendinnetje, Ad Kempen met een maatje en Frans van Heteren en ik zelf.
    Daar naast deden ook een aantal oud leden mee zoals Birgit en Sander Berk en Marieke van Duin met haar broer en tal van andere meer of minder bekenden. Gelukkig was het eigenlijk prima loopweer. Ja, het waaide een beetje en hier en daar had de regen de dagen vooraf sommige delen nog al zwaar begaanbaar. Maar samen met de prima organisatie en de vele bekenden langs het parcours, maakte het weer een heel speciaal en gezellig evenement. De uitslag en gelopen tijd zijn eigenlijk van ondergeschikt belang, maar het "voelt" wel lekker als je zoals Frans en ik een kleine 10 minuten sneller de finish bereikt :-)
  • Ook vandaag doet "kind van de club" Menno Koolhaas mee met een Ironman triathlon wedstrijd over de volle afstand in Cozumel een Mexicaans eiland. Wat er precies aan de hand was is mij op dit moment niet bekend, maar het zwemmen is gecanceld en en is men op een n of andere manier met fietsen begonnen.??? Na ruim 100 km fietsen lijkt Menno in een groepje rond de 10e plaats te fietsen. De finish van deze race zal na het versturen van deze mail zijn, waardoor ik de uitslag en het hoe en waarom niet meer "mee kan nemen". Zal dinsdag pa Johan die is mee gereisd, vragen naar het hoe en waarom. Wordt vervolgd.

 

groet
Jeroen

Sponsors