Triathlon Blog 1 oktober 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Het triathlon seizoen zit er bijna op. Dit weekeinde nog één wedstrijd in Zeeland waar volgens mij geen Oceanus Traithlon Team leden aan deelnamen. Maar sporten zit in ons bloed, dus dat blijven wij wel doen. De één wat fanatieker dan de andere.....

  • Zo deed Henk van Laar mee aan het NK halve marathon in Breda. Hoewel Henk zijn leeftijd wat ongunstig viel dit jaar; er wordt immers gestreden in leeftijdscategorieën van 5 jaar. Henk wordt in november 60 maar startte vandaag in de leeftijdcategorie 55 - 59 en was dus zo'n beetje de oudste deelnemer in deze categorie. Des te knapper zijn 10e plaats met een persoonlijk record in iets meer dan ander en een half uur.
  • Dichter bij huis, in Zevenhoven liepen Mariska Visser, Carla van Rooijen, Ad Kempen en ik zelf (Jeroen) de 7 loop in Zevenhoven. Je kon kiezen tussen 5, 10, en 10 EM. Natuurlijk kozen wij, als duursporters voor de langste afstand, de 10 EM. Voor mij was het de eerste keer dat ik aan dit kleinschalige evenement mee deed en ik kan het aanbevelen. Natuurlijk was het prima weer, beetje wind, beetje warm, maar prima georganiseerd. Volledig in de lijn van de verwachtingen lieten de dames de mannen (Ad en ik) hun hielen zien. Natuurlijk geen schande deze toppers voor te moeten laten. Mariska won en Carla lukte het met nog een paar km te gaan, de op dat moment op de tweede plaats lopende dame in te halen. Nummers 1 en 2 dus.

groet
Jeroen

Sponsors