Poeloversteek 2017

Beste Oceanus-leden,

De inschrijving voor de Poeloversteek 2017 is bij deze geopend!

De legendarische zes kilometer lange zwemtocht van Leimuiden naar Aalsmeer gaat dit jaar plaatsvinden op woensdagavond 28 juni 2017.
De start is om 19.00 uur bij jachthaven "Kempers Watersport" (voorheen Princesse-Paviljoen) te Leimuiden.
Ook is er weer een halve afstand. Deze deelnemers worden met de boot vanaf de jachthaven naar het denkbeeldige drie kilometer punt gebracht om vanaf daar hun toch te volbrengen.

Zoals bekend, is een veiligheids-zwemboei verplicht. Deze is ook (beperkt) te huur voor € 7,50 bij Frans van Heteren. Een wetsuit is (streng) aan te raden, maar voor de "echte" buitenwater zwemmers niet verplicht. Meer informatie over huur van wetsuits en koop van veiligheidszwemboeien kijk hier...

Aanmelden via inschrijven kan tot woensdag 14 juni.
Inschrijven is alleen mogelijk voor (oud) Oceanusleden of genodigden (sponsors/ partners) en kan door een mail te sturen naar Frans van Heteren fpvanheteren@online.nl
en je aan te melden voor de 6 of de 3 km en vermeld dan direct of je een begeleidingsboot hebt en wie daar in vaart inclusief zijn / haar mobiele nummer.
De inschrijving is open tot 14 juni, maar vol is vol, dus wacht niet te lang. De definitieve informatie ontvangen jullie een week voor het evenement.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- ongeacht welke afstand je zwemt!
Ben je in de gelegenheid om zelf een bemande boot of kano te regelen dan krijg je € 5,- korting, en mag je € 10,- overmaken.

Inschrijfgeld graag overmaken naar rekeningnummer NL08 RABO 0302 3521 12 t.n.v. Frans van Heteren o.v.v. Poeloversteek 2017, naam en de afstand die je zwemt. LET OP!!! Dit is "NIET" het O.T.T. nummer!
Graag het inschrijfgeld overmaken direct bij de inschrijving, dit scheelt ons een hoop werk!
Er kan helaas geen restitutie plaats vinden van het inschrijfgeld, bij eventuele afzegging. Ook bij onweer zal deze regel plaatsvinden!

Download hier de flyer Poeloversteek 3/6km

NIEUW; Korte Poeloversteek (750m)
Nieuw dit jaar; 750m prestatietocht.
Voor de jeugd en Masters wordt een 750m prestatietocht georganiseerd door de trainers van de jeugd-triathlon en het wedstrijdzwemmen.
Inschrijven in overleg met jouw trainer. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.
Jeugd van de triathlon en Masters kunnen zich aanmelden bij jeugd@oceanustriathlonteam.nl
Wedstrijdzwemmers melden zich aan bij wedstrijdsecretariaat@oceanusaalsmeer.nl

De kosten voor deze prestatietocht zijn € 5,- , contant te betalen voor aanvang bij de organisatie.

Aanmelden is alleen mogelijk voor (oud) Oceanusleden van alle zwemafdelingen of genodigden.
Zwemmers zijn verplicht een veiligheidszwemboei te gebruiken. Daarnaast moet een fel gekleurede badmuts worden gedragen.
Meer informatie over huur van wetsuits en koop van veiligheidszwemboeien kijk hier...

Download hier de flyer Poeloversteek kort, 750m


Doe je niet mee?
Er blijft voldoende reden om lekker mee te genieten bij de start/finish of in een boot! Ook bij de O.T.T. finish tent is er genoeg te zien, te eten of te drinken!

Er zijn inmiddels weer veel vrijwilligers op de been om deze zwemtocht te realiseren, o.a. Theo Rekelhof (parkoers) en Walter Schellingerhout (Flyer), organisatie werkgroep olv Frans van Heteren en voor het jeugdevenement John Heijsteeg, Ton Kleijberg en Paul Zirkzee.

Samen met vele vrijwilligers en sponsors gaan we er weer een prachtige avond van maken!

Sportieve groet,
Frans van Heteren / Adrie Berk

Flyer Poeloversteek 2017 

 

 Bekijk de beelden van Poeloversteek 2016...

 

Sponsors