Wedstrijden & Competitie Senioren 2024

We hebben een jaarplanning gemaakt voor wedstrijden waar Oceanus Triathlon Team met een team naar toe gaat. We hopen hier met een leuke grote groep naar toe te gaan. We hebben allemaal onze eigen plannen, maar het maakt het nog leuker als we met een groep naar wedstrijden / evenementen gaan.

Binnen deze planning zijn ook verschillende onderdelen van de Clubkamioenschappen opgenomen. Voor de resultaten van vorig jaar zie: uitslagen clubkampioenschappen 2023.

Hieronder staan twee links die je op weg helpen met de jaarplanning. De eerste link brengt je naar de triathlonkalender 2024, waarin de wedstrijden staan waar we met een groep naar toe willen gaan. In de tweede link vindt je terug wie al hebben aangegeven mee te gaan naar de verschillende wedstrijden en evenementen of kan je dit zelf aangeven (als je het nog niet hebt gedaan). We willen je aanmoedigen dit in te vullen, zodat we allemaal een beetje van elkaar weten waar we (qua triathlons) mee bezig zijn.

We denken dat we je hiermee goed op weg kunnen helpen om meer inzicht te krijgen voor je eigen planning en hopen velen van jullie terug te zien bij de evenementen op de triathlonkalender 2024, maar natuurlijk ook elders!


Voor vragen hierover kun je terecht bij
Menno.

Sponsors