Capelle aan den IJssel 28-01-2024

Capelle aan den IJssel 28 januari 2024

Afgelopen zondag is Oceanus met een vernieuwd team afgereisd naar Capelle aan den IJssel. Hier vond de eerste vinzwemwedstrijd van het seizoen 2024 plaats.

En wat een prachtige wedstrijd, met twee nieuwe wedstrijdzwemmers en één teruggekeerde zwemmer stonden we met 5 vrouw aan de start. Nog even wat ervaring opdoen voor de jonge zwemmers en dan hebben we een compleet Estafette team!

Voor Nora Weijand en Lisa Pommerel was het hun eerste vin-zwemwedstrijd, met wat lichte zenuwen en Karin als starthulp, doken ze pijlsnel het water in. Lisa zwom 2 afstanden en hiermee zette zij een mooie basis neer om vanuit verder te gaan! Nora zwom zelfs 4 afstanden en bij de 50 vin liet zij zien goed getraind te hebben en geluisterd naar de coach, kwam ze net voor de 15 meter lijn boven! Super goed gedaan meiden!

Ella-May Meeuwisse was helaas geblesseerd en kon alleen de bifin afstanden zwemmen, maar ook zij liet daar zien dat ze steeds sneller kan en zich kan meten bij de snelle meiden in de B categorie.

Voor Cassey was het haar eerste wedstrijd sinds lange tijd en samen met Yvanka in de A categorie liet zij prima tijden zien! Voor lange afstand zwemmer Yvanka was dit een wedstrijd met veel korte afstanden, maar zij liet zien dat ze ook goed sprinten kan.

Al met al een topstart van het nieuwe seizoen, dit smaakt naar meer!

Team Oceanus

 

Sponsors