Nieuwsbrief commissie vinzwemmen

De commissie vinzwemmen wil graag alle vinzwemmers, verenigingen, juryleden en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van wat er gebeurt. Vandaar dat we deze nieuwsbrief zijn gestart. De nieuwsbrief ver-schijnt met onregelmatige tussenpozen, afhankelijk van de urgentie van de berichten of de hoeveelheid aan-geboden kopij.
De nieuwsbrieven vinzwemmen worden gepubliceerd op www.vinzwemmen.nl en per mail gestuurd naar de ons bekende contactpersonen vinzwemmen. De commissie vinzwemmen streeft er naar om de informatie zo volledig en juist mogelijk weer te geven, maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Vragen over vinzwemmen of de nieuwsbrief zijn altijd welkom en kunnen gesteld worden aan de individuele commissieleden of door een mail aan 

Open Nederlandse Kampioenschap Vinzwemmen 2022
Helaas is het open NK de afgelopen 2 jaar door Corona niet doorgegaan.
Nu we weer voorzichtig aan competitiewedstrijden durven denken, zijn we ook begonnen met de voorbereidingen voor het NK 2022. De reserveringen voor het Pieter van den Hoogeband lopen snel vol, daarom zijn we ook blij dat we het zwembad weer hebben kunnen vastleggen voor 18 en 19 juni 2022.
Noteer deze datum alvast vast in je agenda, we hopen dat er veel Nederlandse Vinzwemmers van alle leeftijden en niveaus meedoen.
Iedereen die ingeschreven staat bij de NOB, medisch gekeurd is én 2 competitie wedstrijden heeft mee-gezwommen vanaf de zomervakantie 2021, kan meedoen.
Het NK kunnen we niet organiseren zonder een hele grote groep vrijwilligers. Er is altijd wel wat te doen. Vind je het leuk om te helpen, kan je het doorgeven. Heb je vragen over het NK, dan kan je de organisatie van het NK2022, Femma en Karin Neehus bereiken via het volgende email adres. nkvinzwemmen@Yahoo.com.

Sponsors