Trainen

Het trainingsseizoen 2018/2019 start voor de senioren op maandag 2 juli met de buitentrainingen. De reguliere waterpolotrainingen zullen starten in de week van 27 augustus. Houd hiervoor de website in de gaten. 

Iedere maandag en donderdag kan er van 19:00 uur - 20:00 uur getraind worden in het buitenbad. De trainingen zijn voornamelijk gericht op (zwem)conditie. Neem dus in plaats van je cap een zwembrilletje mee.

Ook biedt Oceanus in samenwerking met de ESA (zwembad de Waterlelie) deze zomer zwem en speel mogelijkheden aan in de vakantie periode voor alle leden op de dinsdagavond in het binnenbad. Dit is mogelijk op de dinsdagen vanaf 3 juli tot en met 28 augustus. 

In het 4 banen recreatiebad en het instructiebad kunnen alle jeugdleden van Oceanus met ouders / broertjes en zusjes met zwemdiploma komen vrij spelen van 18.30 tot 19.30 uur. De meeste speel attributen van het zwembad zijn dan te gebruiken.

In het 6 banen wedstrijdbad kunnen alle leden die de conditie op niveau willen houden komen banen zwemmen c.q. trainen tussen 18.45 – 19.30.  Dit is dus voor alle afdelingen en we zien graag de masters, wedstrijdzwemmers, waterpoloers, vinzwemmers op dit tijdstip.  De triathlon zwemt voor 18.45 uur en die trainer kan de training desgewenst laten hangen. De masters mogen ook zelf hun training meenemen en bij de baan leggen. De snelste baan is de eerste baan en elke volgende baan is voor minder snelle zwemmers. Zoek je niveau en ga daar lekker trainen.

 

Sponsors