Nieuwe Covid maatregelen wedstrijdzwemmen

 Beste Zwemmer(s) en Ouder(s),

Het is een ingewikkelde puzzel en het komt erop neer dat we niet alle zwemmers maximaal kunnen laten trainen.
In het 6 banen bad  mogen er maximaal 30 in maar dat zorgde er afgelopen week voor dat het trainen er niet echt lekker van ging lopen en we erachter kwamen dat de max van 8 personen per baan veel beter aansluit dan 10 personen in een baan. Na overleg met het bestuur hebben we toestemming gekregen om terug te gaan naar 24  personen per training als het gaat om het 6 banen bad. Bij het 4 banen bad blijft de maximum 20 personen.
Tevens hebben we de goedkeuring gekregen om voor de komende tijd, zolang deze intelligente lockdown  geld, alle zwemmers een “VASTE” trainingsavond toe te gaan wijzen om zo iedereen aan het trainen te behouden
De zwemmers die 4 keer per week  trainen gaan terug naar 3 , en een aantal zwemmers die 3 keer per week trainen terug naar 2 .
De keuzes die we gemaakt hebben zijn aan de hand van de presentielijst gemaakt die de afgelopen weken nauwkeurig is bijgehouden om te zien wie welke dag er nagenoeg altijd is of wie er sporadisch trainen.
Is de keuze gemakkelijk geweest? ABSOLUUT NIET, we houden in onze gedachten dat het van tijdelijk aard is zolang deze lockdown geld.
Wat houd het de komende weken in:
·       Check op de bijgeleverde lijst op welke dag je staat ingedeeld.
·       Je registreert je via de oceanus site WEL voor de training ivm het covid=19 protocol als er bron en contact onderzoek nodig is.
·       Weet je van te voren dat je aan je ingedeelde training niet zult deelnemen dan meld je dat het liefst 24 uur van te voren bij Vincent en / of Sandie  via whatsapp, zodat we zwemmers die we nu op de reservelijst hebben geplaatst kunnen oproepen.
·       We gaan het zwembad binnen via het buitenhek op maandag, woensdag en vrijdag
·       Mondkapjes gaan bij het buitenhek op dit geld voor de zwemmers vanaf 13 jaar en ouder al juichen we het wel toe als de jongere zwemmers wel een mondkapje op doen ! Mondkapjes blijven op totdat je bent omgekleed in de zwemzaal. En gaan direct weer op zodra je het 4 of 6 banenbad gaat verlaten.
·       Houd rekening met SNEL en RUSTIG omkleden
·       NIET registreren betekend NIET trainen ook al ben je ingedeeld voor een vaste dag!
Met zijn allen staan we sterk en we gaan hier met zijn allen sterker uitkomen.!
 

Klik hier voor de baanindeling 


Mobiele nrs voor afmelden:
Vincent Moolhuijsen : 0628221771   &
Sandie Bellaart : 0655523427
Dank voor jullie begrip

Sponsors