vacature: kies voor een zomerbaan in zwembad De Waterlelie

Vanaf april wordt er in Zwembad De Waterlelie natuurlijk ook buiten gezwommen! Daarom zijn wij op zoek naar echte waterratten die wij kunnen opleiden tot Lifeguard / Toezichthouder en gastvrije horecamedewerkers voor de kiosk.

Als Lifeguard ga je bij ons aan de slag in zwembad De Waterlelie, dit kan in het binnenbad maar zeker ook in het buitenbad. Je zorgt ervoor dat onze bezoekers een prettige tijd beleven terwijl jij toezicht houdt op de veiligheid. Je begeleidt activiteiten in het zwembad of op het terrein erom heen. Je zorgt ervoor dat iedereen gastvrij wordt ontvangen en indien nodig spreek je bezoekers aan op de huisregels. Voor deze baan moet je minimaal 18 jaar zijn. Nog geen 18 jaar? Dan kun je aan de slag als Junior Toezichthouder en ondersteun je onze Lifeguards. 

Een andere belangrijke werkplek is onze kiosk bij het buitenbad. In de kiosk is een kleine keuken voor het bereiden van snacks, patat en tosti’s. Je werkt altijd met minimaal 1 collega samen en bakt de lekkerste patat voor onze zwemmers. Daarnaast verkoop je snoep en heel veel ijs!

In de zomervakantie zijn wij 7 dagen (bij mooi weer buiten) open. Is het buitenbad gesloten dan zijn wij binnen open. De diensten liggen tussen 9.00/9.30 en 18.00 uur. Waar mogelijk kun je ook een halve dag werken zodat je zelf nog een duik kunt nemen. 

Wie ben jij? 
Je hoeft geen ervaring te hebben met toezicht houden, dit kunnen wij je leren. Je bent wel een goede zwemmer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt veiligheid erg belangrijk. Ook voor de horeca hoef je geen ervaring te hebben. We vinden het wel belangrijk dat je super vriendelijk bent en op een goede manier met mensen in gesprek gaat.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, in beide functies of juist voor één functie? Stuur dan je gegevens naar personeelszaken@esa-aalsmeer.nl en dan neemt Eva (collega HR) contact met je op. Kom je bij ons in dienst? Dan ligt er een zomerabonnement voor je klaar waarmee je de hele zomer kunt vrijzwemmen. Ideale combinatie toch?!

Sponsors