Triathlon Blog 12 februari 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

 • Zaterdag waagden maar liefst ruim 30 clubgenoten zich aan de eerste wedstrijd van de clubkampioenschappen; 1 km zwemmen. Voor de één "a walk in the park" voor de ander een martelgang, maar iedereen presteerde naar behoren. Via deze link de uitslag. Wat de puntentelling betreft, de nummer 1 van iedere categorie krijgt 4 punten, de nummer 2 krijgt 3 punten en de nummer 3 krijgt 2 punten. Alle andere gefinishte deelnemers krijgen 1 punt. Aan het eind van de 4 wedstrijden wordt het klassement opgemaakt. Wij hopen iedereen op zaterdag 25 maart bij de crossloop weer aan de start te zien. De crossloop zal worden gehouden rondom de atletiekbaan van de AKU in Uithoorn maar meer informatie volgt later.

   
  Ook de jeugd blies zijn partijtje mee en zwommen de veertig baantjes allemaal tussen de 16 en 20 minuten.
  Waarna een groot deel de fiets pakte en er nog een kilometer of veertig fietsen aan vast plakte. Die zijn goed bezig !!


 • Ook stoer bezig was vorige week Marjon van Harst (vrouw van Theo Rekelhof) die zwom 500 meter in het ijskoude (5,7 Graden) water van de Reeuwijkse plassen. Door de Adrenaline had zij naar eigen zeggen weinig last van de kou, maar de mobiele sauna na het zwemmen was wel erreg lekker.

 • Veder werd trouwe sponsor Ron Schiedon en zijn vrouw tijdens zijn "afscheids sale" namens het triathlon team door Frans verrast met een taart en bos bloemen. Zo te zien viel dat in goede aarde :-)

Tot slot een bericht wat niets met het Oceanus triathlon team te maken heeft, maar wellicht wel interessant kan zijn voor iemand die een nieuw wetsuit nodig heeft:

 • Op zondag 12 maart van 13.00-16.00h organiseren wij weer een wetsuit testdag in de Waterlelie, in Aalsmeer. Uiteraard nodigen we hier de leden van uw club graag op uit! Op de testdag kunnen triathleten en open water zwemmers de wetsuits van bekende merken zelf testen in het zwemwater. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een zeer interessant en informatief evenement is! Daarnaast ontvangt iedereen 15% korting op de adviesprijs bij aanschaf van een wetsuit. Tijdens deze testdag heeft men de mogelijkheid alle wetsuits zelf te testen, zowel de beginnende triathleet als de gevorderde zwemmer. Naast een ruim aantal experts van onze eigen winkel, zullen ook de personen van de vertegenwoordigde merken aanwezig zijn. Het doel is een leuke, gezellige, informatieve dag waarop iedereen de mogelijkheid heeft om alle wetuits zelf te testen, waardoor het verschil in materiaal, kwaliteit en maat zelf aan te voelen is. Ben je toe aan een upgrade van je wetsuit? Wil je kijken welke nieuwe technologieën er zijn in de wereld van wetsuits? Ken je iemand anders die misschien wel interesse heeft in een nieuw wetsuit? Aarzel niet en schrijf je in voor onze wetsuit testdagen. Het zou fijn zijn als dit evenement onder de aandacht kan worden gebracht van de leden van jullie club. Inschrijven kan je gemakkelijk online doen door naar de volgende pagina te gaan; Aanmelden wetsuit testdagen 2023 Mocht het aanmelden online niet lukken, stuur dan een email naar info@triathlonaccessoires.nl of neemt contact op met +31 (0)413256800. Doe er je voordeel mee.
 • Na gekomen bericht: vanmiddag (zondag) om 12.15 uur is Diana te horen in de uitzending van radio Rick over de winter triathlon

 

groet 
Jeroen

Sponsors