Triathlon Blog 9 oktober 2022

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

Wat was het een lekker (sport) weer he?

Tenminste hier in Nederland....

  • Zo'n beetje aan de andere kant van de wereld deed "deeltijd Oceanus lid" Ad Kempen mee aan het Ironman WK in het altijd warme Hawaii. Dat Ad geen "groentje" was wist ik wel, maar dat hij al in 1983 aan zo'n beetje de eerste triathon in Nederland (Neuwkoop) deel nam, wist ik niet. Zie hieronder het bewijs. In het Zweedse Kalmar kwalificeerde Ad zich eerder dit jaar voor het Walhalla van triathlonland: Hawaii. Dus na 39 jaar!! was daar de Kers op de triathlontaart.  Ad zwom als de beste, fietste naar behoren, had het lastig bij de afsluitende marathon, maar is gefinisht: Hulde !!!

  • Verder deed Leon Spooren (vader, trainer en jeugdbegeleider) mee aan de marathon van Eindhoven. Leon had zich als doel gesteld binnen de 4 uur te finishen. Lag in het eerste deel ruim voor op dat schema, moest aan het einde wat toegeven, maar was dik tevreden met een tijd ruim binnen de doelstelling. Prima gedaan!!

 

Verder jullie aandacht voor het volgende:

  • Op dinsdag 25 oktober, direct na het zwemmen staat er een leden overleg gepland, waarin de plannen voor volgend jaar worden voorgelegd en iedereen in de gelegenheid wordt gesteld ideeën te opperen, vragen te stellen enz.  Een uitnodiging met grove agenda volgt.
  • Op zaterdag 17 december wordt de inmiddels traditionele 100 x 100 gehouden. Voor meer informatie en inschrijven zie www.oceanusaalsmeer.nl 


Deze activiteiten onder voorwaarden dat Corona ellende ons bespaart blijft natuurlijk.

groet
Jeroen

Sponsors