Masterzwemmen

Vind je zwemmen een leuke sport en kan je aardig uit de voeten wat betreft de basis
zwemslagen, zoals schoolslag, rug- en borstcrawl, dan heeft Oceanus mogelijkheden voor je.

Iedere week komen maar liefst 100 master zwemmers en zwemsters naar de diverse trainingstijden om hun favoriete sport met een gelijkgestemde groep te beoefenen.

Mede omdat je samen met zwemmers/sters bent en onder leiding van een ervaren trainer/ster zwemt, zal je merken dat het zwemmen nog leuker en ook intensiever voor je wordt tijdens de trainingen.
Met gevarieerde opdrachten zwemmen en met een opbouwende training bezig zijn, blijkt voor velen een betere beleving te zijn, dan alléén te zwemmen.
De vaardigheid van het zwemmen wordt verbeterd en uiteraard zal de zwemconditie na een periode van trainen vooruit zijn gegaan: dat is de algemene ervaring van alle master zwemmers en zwemsters, die bij de Oceanus mastergroepen zijn aangesloten.
De meeste masters zwemmen eenmaal per week, maar als men dat wil kan men meerdere malen per week komen trainen.

Een kleine groep neemt af en toe deel aan master zwemwedstrijden, die in het gehele land worden georganiseerd. De keuze om deel te nemen is geheel vrij.
Wanneer je een paar trainingen wil ervaren: dit is zeker mogelijk.
De eerste 2 trainingen zijn gratis en daarna kan je bepalen of je deze trainingsmogelijkheid iedere week wil herhalen. Dan word je lid van Oceanus, de zwemclub waar het uniek is, dat er zoveel masters zwemmen en dat er zoveel trainingsmogelijkheden voor hen zijn!

Sponsors