LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

vervallen zwemtrainingen:

Om het coronavirus zoveel mogelijk de kop in te drukken heeft het bestuur van Oceanus besloten alle zwem-en polo trainingen te laten vervallen t/m 6 april (dus een week langer dan het eerste bericht). Overigens is het zwembad ook deze periode gesloten. Aan de hand van de ontwikkelingen en overheidsadviezen zal besloten worden hoe verder. Houd de website in de gaten.

 
POELOVERSTEEK 2020

24 JUNI A.S. IS ER WEER DE TRADITIONELE POELOVERSTEEK: J3 KAN 3 OF 6 KILOMETER ZWEMMEN. Informatie is te vinden bij de afdeling Triathlon/nieuws. Tot 15 april kunnen alleen Oceanus leden inschrijven, daarna leden van collega verenigingen. 

poeloversteek: een uitdaging voor de masters !!

 

LEDENVERGADERING OCEANUS:

Op woensdag 27 mei aanstaande is er de ledenvergadering van Oceanus in de vergaderruimte van het zwembad. Alle leden, dus ook de masters, zijn van harte welkom. De agenda voor deze vergadering komt binnenkort op de site bij de rubriek ''Algemeen''.

 

KASCOMMISSIE OCEANUS

Het bestuur van Oceanus zoekt 2 leden om als kascommissie te fungeren: of te wel de controle over de administratie en boekhouding over het jaar 2019. Wellicht zijn er onder de vele masters kandidaten, die deze incidentele taak zouden willen doen. Zie de rubriek''algemeen''. Je kan je aanmelden via het mail adres van het secretariaat van Oceanus: zie rubriek ''bestuur''.

 

De Europese Masters Kampioenschappen (EMK) worden gehouden van 24 mei t/m 7 juni in Boedapest, net na het elite toernooi. Het is een van de grootste zwemevenementen in Europa, met duizenden deelnemers, verdeeld over alle zwemsporttakken.

Traditiegetrouw doen vanuit Nederland ook altijd veel masters mee. De LEN heeft sinds 17 februari de inschrijving opengesteld. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven bij Annette 

https://len-budapest2020.com/masters/registration/

  

NIEUWE LEDEN:

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN mei VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE 

ps. de donderdaggroep olv. Berni is momenteel volledig bezet

Nieuw masters lid bij de zondagochtend groep van 09.15 tot 10.00 uur: Marjethe Verhoeven. Welkom bij onze masters, Marjethe!

 

SPONSOR KLICKS

de stichting vrienden van oceanus kan financieel gespekt worden door aankopen te doen via sponsor klicks. Het kost je niets meer, maar oceanus krijgt een percentage van de aankoop. zie de uitleg bij de afdeling stichting vrienden van oceanus 

 

 

 

Sponsors