Laatste nieuws masterszwemmen

MEI VAKANTIE:

De eerste week mei is het vakantie -

de dinsdagtraining gaat gewoon door en de woensdag en donderdag training vervallen.   zondag 6 mei is er training van 08.30 uur tot 09,15 uur, dus het normale 2e kwartier komt dan te vervallen (dus komt allen om 08.30 uur).

 

ADEMHALING BORSTCRAWL

hier een kort filmpje met aanbevelingen over de ademhaling van de borstcrawl

 

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE

NIEUW LID PER 1 APRIL: OLAF VAN DER ZWAARD (DINSDAGGROEP): WELKOM!

POELOVERSTEEK

Voor de liefhebbers van zwemmen in het buiten (=westeinderplas)water: kijk bij de afdeling triathlon/nieuws: de POELOVERSTEEK gaat weer georganiseerd worden eind juni.

Ook de masters van Oceanus zijn van harte welkom om mee te doen met deze uitdaging: maximaal 6 kilometer, of je doet 3 kilometer of de 750 meter, dus voor iedereen een kanss!

Het inschrijfformulier staat ook op de website vermeld (triathlon/nieuws etc.)

 

FUNCTIES BINNEN OCEANUS:

Om een bloeiende zwemsportclub levendig te behouden zijn er heel veel mensen nodig, die een taak uitvoeren binnen de organisatie. Binnen Oceanus zijn dit er al heel veel, maar bij sommige functies is er nu sprake van vacatures. Zo wordt er een algemeen secretaresse gezocht en trainers/sters die in de nabije toekomst een training kunnen/willen gaan geven aan onze jongere zwemmers en zwemsters bij de recreatiegroepen. Wellicht lijkt het je wat om wat binnen Oceanus te gaan doen: mail dan naar voorzitter@oceanusaalsmeer.nl en hij zal je verder verwijzen en informeren.

 

Sponsors