LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

UPDATE 10 mei  2023:   

ONK MASTERS 2023:

Tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen zwemmen voor masters hebben 3  leden van Oceanus prima plaatsen bezet in de eindklasseringen op de diverse zwemnummers - zie het verslagje, geschreven door Annette

 

mei aanpassingen:

donderdag 18 mei Hemelvaartsdag en vervalt de training       

zondag 28 mei 1e Pinksterdag en vervalt de training 

Als jouw vaste training vervalt kan je op de tijden komen wanneer er wel wordt gezwommen.

 

POELOVERSTEEK 2023: (12 juli aanstaande)

Ook dit jaar wordt de Poeloversteek georganiseerd en de Oceanus leden hebben de gelegenheid om als eersten in te schrijven. De informatie over deze Poeloversteek staat ook bij de rubriek Algemeen/nieuws. Ongetwijfeld zijn er weer vele masters, die gaan meedoen aan deze uitdaging! ACTUEEL: voor de 3 en 6 kilometer is er geen plaats meer: helemaal vol met inschrijvingen..

 

LENIE VAN DE MEER BOKAAL  

Op zondag 11 juni wordt er een zwemwedstrijd georganiseerd in het kader van de Lenie van der Meer bokaal. Deze wedstrijd is voor zowel valide als minder valide zwemmers, dus een mooi geintegreerd project. Uiteraard worden er weer masterzwemmers verwacht op deze middag. Het programma volgt binnenkort en dan kunnen de liefhebbers gaan inschrijven..

 

NIEUW MASTERZWEMMERS:

Auke Jilderda uit Amstelveen heeft zich aangesloten bij onze Oceanus mastersgroep. Hij gaat op de donderdagen zwemmen bij Berni.

Katinka Kamps is weer teruggekomen na een pauze en gaat op de dinsdagen zwemmen olv. Dick

Walter Stam wordt een nieuwe master op de zondagochtenden olv. Sandra.  WELKOM AUKE, KATINKA en WALTER!

Op dit moment zijn er nog een paar ''proef zwemmers" die willen ervaren hoe het masterszwemmen bij Oceanus verloopt en hoe zij het ervaren. Inmiddels hebben we binnen de Oceanus masterszwemgroep de 90 deelnemers al gepasseerd!

 

BORSTCRAWL FILMPJE:

Verfijningen in de uitvoering van de borstcrawl, wellicht interessant voor jullie:(neem het in je op en ga het proberen tijdens de zwemtrainingen..)

borstcrawl Johan Kenkhuis  

 

  

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors