LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

UPDATE 14 februari 2023:   

KROKUSVAKANTIE:

de komende week hebben de scholieren vrijaf en dan zijn er wat aanpassingen in de master trainingstijden:

 

zondag 18 februari:

     08.30-09.15: wel trainen

     09.15-10.00: vervalt

 

dinsdag 20 februari:

     18.45 -19.30: wel trainen

 

donderdag 22 februari:

     18.45-19.30: vervalt

 

zondag 25 februari:

     08.30-09.15: wel trainen
     09.15-10.00: vervalt

 

KERMIS OP PARKEERTERREIN ZWEMBAD:

vanaf zaterdag 24 februari t/m maandag 4 maart wordt het parkeerterrein van het zwembad gebruikt voor de grote kermis. Houd hier rekening mee qua parkeren met de auto, dit kan ergens in de wijk Hornmeer. Als je met de fiets komt kan je zo doorrijden.

 

BESTUURSLEDEN GEZOCHT:

het bestuur is naarstig op zoek naar leden, die wat willen/kunnen betekenen voor onze vereniging op bestuurlijk en actief gebied. Bij de rubriek ''algemeen'' tref je een overzicht van alle vrijwilligerstaken, zodat je een indruk hebt welke taken er zijn en wat de inhoud hiervan is. Wil/kan je iets betekenen meld je dan bij secretaris@oceanusaalsmeer.nl

 

WEDSTRIJDEN OOK VOOR DE MASTERS:  

Om alvast te noteren: 17 maart zijn er zwemwedstrijden in het kader van de Lenie van de Meer Bokaal: ook zijn er nummers extra binnen het programma voor de masters, bijvoorbeeld de 100 meter vrije slag. We hopen weer op vele masterzwemmers van Oceanus!

 

NIEUWE LEDEN:

Voor (oud-)zwemmers:goed nieuws: we hebben meer ruimte om nieuwe masters binnen onze Oceanus groep te verwelkomen!

Op de donderdagavond zwemmen we voortaan in het 6 banenbad: dus 2 banen méér en een normale watertemperatuur om te trainen. Ook bij de zondagochtend groepen is plaats en nog een enkele plaats op de dinsdagavond. Je mag altijd 2 keer gratis meezwemmen om te ervaren of dit is wat je zoekt: je zal er geen spijt van hebben. Meld je vantevoren bij de trainer of via de mail masters@oceanusaalsmeer.nl

 

BORSTCRAWL FILMPJE:

Verfijningen in de uitvoering van de borstcrawl, wellicht interessant voor jullie:(neem het in je op en ga het proberen tijdens de zwemtrainingen..)

borstcrawl Johan Kenkhuis  

JAARVERSLAG SEIZOEN 2022-2023

  

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors