LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

Prima resultaten bij ned.kampioenschappen masters:

Op de Facebook pagina van Oceanus kun je de resultaten lezen van onze Oceanus masters Laura, Annette en Katinka. De medailles vliegen om de oren bij deze stoere zwemsters, compliment hoor! Lees hier het verslag.

 

POELOVERSTEEK 2019

De datum van de poeloversteek 2019 is bekend: woensdagavond 26 juni aanstaande vanaf 19.00 uur. Ongetwijfeld zijn er weer masters zwemmers en zwemsters, die graag mee willen doen. Hier de link voor het inschrijvingsformulier.

 

TRAININGSTIJDEN AANPASSINGEN:

Op hemelvaartsdag en eerste Pinksterdag is er geen zwemtraining voor onze masters. De eerste week van juli (t/m zondag 7 juli) zijn de laatste trainingen van dit zwemseizoen. In september gaan we dan weer met volle zin en energie het nieuwe zwemseizoen in.

 

KATINKA ZWEMT MEE MET MAARTEN V.D. WEYDEN

Katinka Elders gaat 2 kilometer meezwemmen in Stavoren: uiteraard zwemt iedereen voor het goede doel, door Maarten uitgekozen. Wil je Katinka sponsoren: zie deze link  (onderdeel ''zwem mee in Stavoren'')

 

NIEUWE LEDEN:

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN mei VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE

Nieuw lid PER MAART 2019: amber rademaker (di.groep)

Nieuw lid PER MAART 2019: anouck ramdjanamsingh (di.groep) 

 

SPONSOR STICHTING VRIENDEN VAN OCEANUS: zie op de eerste pagina van onze website -onderaan bij de sponsors- de button ''sponsor kliks'': als je wat wil bestellen bij een webshop, kijk dan eerst of dit via sponsor kliks gedaan kan worden. De kosten van jouw bestelling blijven hetzelfde, maar op deze wijze ontvangt de Stichting een klein percentage van de aankoop. De stichting helpt bij de financiering van extra activiteiten binnen Oceanus voor alle afdelingen.

 

VRIJWILLIGERS BINNEN OCEANUS: zie rubriek algemeen

om een indruk te krijgen hoeveel vrijwilligers (en hun taken) er zijn binnen het grote Oceanus. Wil je hierin ook iets betekenen, laat het dan weten via voorzitter@oceanusaalsmeer.nl

 

 

 

Sponsors