LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

 

extra vakantie zwemmen voor masters:

Het vakantiezwemmen gaat door! Er zijn genoeg masters, die zich hebben aangemeld om één of twee keer toezicht te houden. Het vakantiezwemmen is iedere donderdag tussen 18 en 19 uur, uitgezonderd donderdag 18 juli (ivm. bouwwerkzaamheden). Er is een mail uitgegaan waarin de data voor de toezichthouders staan vermeld. Veel zwemplezier!

 

POELOVERSTEEK 2019

Stoer hoor: een aantal masters hebben de ruim 6 en 3 kilometer met succes gezwommen! Margreet zwom zelfs heen en weer de Poel over, dus ruim 12 kilometer. De uitslagen staan op de website bij afdeling triathlon.

 

TRAININGSTIJDEN aan het einde van het seizoen:

De eerste week van juli (t/m zondag 7 juli) zijn de laatste trainingen van dit zwemseizoen. In september gaan we dan weer met volle zin en energie het nieuwe zwemseizoen in. En... hopelijk blijven jullie allemaal zwemmen bij de grootste mastersafdeling binnen Nederland!

 

NIEUWE LEDEN:

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN mei VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE 

SPONSOR STICHTING VRIENDEN VAN OCEANUS: zie op de eerste pagina van onze website -onderaan bij de sponsors- de button ''sponsor kliks'': als je wat wil bestellen bij een webshop, kijk dan eerst of dit via sponsor kliks gedaan kan worden. De kosten van jouw bestelling blijven hetzelfde, maar op deze wijze ontvangt de Stichting een klein percentage van de aankoop. De stichting helpt bij de financiering van extra activiteiten binnen Oceanus voor alle afdelingen.

 

VRIJWILLIGERS BINNEN OCEANUS: zie rubriek algemeen

om een indruk te krijgen hoeveel vrijwilligers (en hun taken) er zijn binnen het grote Oceanus. Wil je hierin ook iets betekenen, laat het dan weten via voorzitter@oceanusaalsmeer.nl

 

 

 

Sponsors