Laatste nieuws masterszwemmen

trainingstijden:

dE LAATSTE TRAININGEN VAN DIT SEIZOEN ZIJN IN DE LAATSTE WEEK VAN JUNI (INCL. DE EERSTE ZONDAG JULI); begin september starten we dan weer met de wekelijkse trainingen. we hopen dat alles masters lekker blijven zwemmen bij oceanus in het nieuwe seizoen!

 

ZOMERVAKANTIE ZWEMMEN:

WE KUNNEN DOORZWEMMEN IN DE ZOMERVAKANTIE! dANK ZIJ EEN GESTE VANUIT DE ZWEMBAD DIRECTIE: DANK! VANUIT DE MASTERS ZULLEN bERNHARD, kATINKA, wIM, bERNI,jos EN DICK AFWISSELEND TOEZICHT HOUDEN OP DEZE DINSDAGAVONDEN TUSSEN 18.45 -19.30 UUR. hET ZWEMMEN IS IN HET 6 BANENBAD BINNEN. vEEL PLEZIER DEZE ZOMERTIJDEN!

 

ADEMHALING BORSTCRAWL

een kort filmpje met aanbevelingen over de ademhaling van de borstcrawl

 

NIEUWE LEDEN:

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE

NIEUW LID PER 1 APRIL: OLAF VAN DER ZWAARD (DINSDAGGROEP): WELKOM! 

NIEUW LID PER 1 APRIL: SJOERD KELDERMAN (ZONDAGGROEP): WELKOM!

NIEUW LID PER 15 MEI: MANDY TERBORG (ZONDAG+WOE. OF DI.): WELKOM!

 

FUNCTIES BINNEN OCEANUS:

Om een bloeiende zwemsportclub levendig te behouden zijn er heel veel mensen nodig, die een taak uitvoeren binnen de organisatie. Binnen Oceanus zijn dit er al heel veel, maar bij sommige functies is er nu sprake van vacatures. Zo wordt er een algemeen secretaresse gezocht en trainers/sters die in de nabije toekomst een training kunnen/willen gaan geven aan onze jongere zwemmers en zwemsters bij de recreatiegroepen. Wellicht lijkt het je wat om wat binnen Oceanus te gaan doen: mail dan naar voorzitter@oceanusaalsmeer.nl en hij zal je verder verwijzen en informeren.

 

Sponsors