LAATSTE NIEUWS MASTERSZWEMMEN

100x100/50x100/30x100 zwemmen:

zie bij de rubriek ALGEMEEN - NIEUWS de informatie over de eindejaars activiteit 100x100 of 50x100 of 30x100 meter vrij slag op zaterdag 28 december aanstaande. Voor alle masters een leuke uitdaging en we schatten zo in, dat alle Oceanus masters hier aan mee kunnen doen...

 

HERFSTVAKANTIE 

In de week van 21 t/m 27 oktober aanstaande hebben de kinderen herfstvakantie. De woensdaggroepjes van Judith komen te vervallen, maar.. zij kunnen donderdag (24 october) meezwemmen van 18.45 tot 19.30 uur in het banenbad! De trainingen voor de dinsdaggroep - de donderdaggroep en de zondaggroepen gaan dus gewoon door!

 

NIEUWE LEDEN:

NIEUWE LEDEN KUNNEN ALTIJD EERST 2 KEER PROBEREN OM TE ERVAREN OF HET WAT LIJKT, DAARNA KAN BEPAALD WORDEN OM DEFINITIEF LID TE WORDEN mei VAN OCEANUS.

OPGEVEN VOOR PROEFTRAININGEN:

MAIL NAAR MASTERS@OCEANUSAALSMEER.NL EN JE KRIJGT Z.S.M. EEN REACTIE 

 

SPONSOR STICHTING VRIENDEN VAN OCEANUS:

zie op de eerste pagina van onze website -onderaan bij de sponsors- de button ''sponsor kliks'': als je wat wil bestellen bij een webshop, kijk dan eerst of dit via sponsor kliks gedaan kan worden. De kosten van jouw bestelling blijven hetzelfde, maar op deze wijze ontvangt de Stichting een klein percentage van de aankoop. De stichting helpt bij de financiering van extra activiteiten binnen Oceanus voor alle afdelingen.

 

VRIJWILLIGERS BINNEN OCEANUS: zie rubriek algemeen

om een indruk te krijgen hoeveel vrijwilligers (en hun taken) er zijn binnen het grote Oceanus. Wil je hierin ook iets betekenen, laat het dan weten via voorzitter@oceanusaalsmeer.nl

 

 

 

Sponsors