Trainen

  • Woensdag 18:30u - 19:30u
  • Zaterdag 09:00u - 10:00u (vanaf 8 juli)

 

Open water trainingen

Oceanus zwemmers mogen meetrainen met de triathlon training in Westeinderplas. Op verzoek mogen gevorderde open water zwemmers meetrainen.

De triathlonploeg traint op woensdagavond van 18.30 -19.30 en zaterdagochtend 8.30-10.00 (zomervakantie) in Westeinderplas, locatie surfstrand.

Wil je een keer meetrainen stuur dan een mailtje naar: senioren@oceanustriathlonteam.nl

 De verzamelplek is het surfstrandje bij de watertoren in Vrouwentroost. De training wordt gegeven door Frans van Heteren en/of Jan van der Meer. Iedereen zwemt altijd met een verplichte gekleurde badmuts, geel, oranje of groen.
Heb je deze badmuts nog niet, schaf hem dan aan bij Frans of Jan voor de ( gesubsidieerde ) prijs van € 3,- !
De verschillende kleuren badmutsen zijn voor de eenheid, veiligheid, en duidelijkheid qua snelheid.

Bij de buitenwater-trainingen komen worden alle facetten getraind voor wat betreft snelheid, duurtraining, boeironden en dergelijke! Maar de gezelligheid staat weer hoog in het vaandel. Met na afloop koffie/thee en hopelijk tevreden zwemmers!
Een goede reden om te komen zwemmen, en je veiligheids-boei te testen voor de Poeloversteek! De "ECHTE" buitenwater-zwemmers zwemmen zonder wetsuit, maar ik adviseer de triathleten om met wetsuit te zwemmen!

Misschien overbodig, maar bij onweer natuurlijk direct het water verlaten!!!

Deelname is gratis voor Oceanus-triathleten en andere Oceanusleden van 18 jaar en ouder. Verplicht zijn een badmust (aanschaf mogelijk bij trainer voor aanvang training ) en een zwemboei.

Sponsors