Triathlon Blog 29 mei 2023

Jeroens blog: leuk om te weten

 

Hallo clubgenoten,

En weer een lekker lang weekeinde met flink wat zon!!

  • Een leuke groep clubgenoten toog naar Zuid Limburg om daar, een zwemloop te doen, een MTB route te fietsen, een lus van de Amstelgold race te rijden op de race fiets. Een trail te lopen door Natuurpark Meinweg bij Roermond, gevolgd door een MTB tocht in het zelfde gebied. Al met al een vol programma, wat in diverse samenstellingen werd gevolgd en mede door het mooie weer een groot succes was.
  • Onze jeugdleden Lucia, Aiton en Daniel hebben zaterdag meegedaan aan de (volwassen) sprintrace tijdens TriAlmere.

    Lucia en Daniël gelijk uit het water.  De mannen hebben nog tijd ook om elkaar aan te moedigen Lucia werd met een heel sterke zwemafstand 2e bij de D-23. Voor Aiton was het de eerste keer op de volledige sprint en werd binnen zijnstreeftijd, heel verdienstelijk 4e in zijn age group H<23, waar Daniël ondanks een voetblessure toch nog met een 3e plek op het podium stond. Een heel succesvol weekend dus voor onze jeugd

 

Verder jullie aandacht voor enkele evenementen die op de agenda staan.

Voor het NK halve triathlon in NIeuwkoop aanstaande zondag 4 juni hebben zich minimaal 10 clubgenoten ingeschreven. Wellicht leuk om eens te komen kijken? De dames starten om 10.30 u  en de heren 34 minuten later dus om 11.04 u (het verschil tussen de eerst aankomende dame en heer vorig jaar) bij strand Zomer aan het Meijepad in Nieuwkoop. Er is een leuk geldbedrag te winnen voor wie het eerst (man of vrouw) over de finish komt.

Op donderdag 29 juni wordt door het Oceanus Triathlon Team een scholieren zwemloop in en rond de Waterlelie georganiseerd.. Voor het tellen van banen, tijdwaarneming, controle en beveiliging van het loopparcours is iedere hulp welkom.. Meld je hiervoor aan bij Diana of Leon.

De organisatie van de Poeloversteek heeft een tweetal partytenten nodig met minimaal 2 zijflappen om de zijkanten te kunnen afsluiten. Wij willen ze gebruiken om de tassen van de deelnemers veilig te kunnen stallen en te bewaken. En bij regenachtig weer staan de tassen dan natuurlijk droog. Indien mogelijk graag met hulp om ze op te zetten. Graag melden bij Frans 

groet
Jeroen

Sponsors