Seizoen 2023/2024 we mogen weer

Beste (proef) zwemmers en ouders,

Vanaf maandag 4 september beginnen we weer, de vakantie zit erop. Wij hopen dat iedereen veel zin heeft om weer te beginnen.

Een aantal dingen zijn anders en een aantal dingen zijn hetzelfde gebleven.

Voor alle trainingen geldt :

* Zorg dat je op tijd bent voor de start van de training, omkleden vanaf 10 minuten voor de start van de training.

* Vergeet je zwembrilletje niet mee te nemen.

* Heb je lang haar zorg dan dat je je haar in een staart, vlecht of onder een badmuts doet.

* In je zwemuitrusting horen ook zoomers, deze gebruiken we heel regelmatig. Ben je een proefzwemmer dan hoef je de zoomers pas aan te schaffen wanneer je lid wordt.

* Altijd douchen voor en na de training.

Ook dit jaar zullen we weer verschillende activiteiten organiseren, clinics, elastiekjes, Lenie van der Meer bokaal, Clubkampioenschappen, kleding zwemmen, vriendjes en vriendinnetjes, ouders....... Sommige activiteiten wordt je gevraagd om je voor op te geven, andere zijn tijdens de training en doet iedereen aan mee. De ruimte voor de zaterdag zwemmers is beperkt. Dus soms zullen jullie uitgenodigd worden om door de weeks mee te doen aan bijvoorbeeld clinics.

De eerste 2 weken zullen we gebruiken om alle banen op niveau in te delen.

Maandag : zwemmen we in het 4 banenbad. Na het omkleden wacht je bij de douche. Jullie worden gehaald om te gaan douchen. De trainers zijn meneer Wim, Sandra van B en Sandra B.

Donderdag : zwemmen we in het 6 banenbad. Na het omkleden wacht je bij de douche. Jullie worden gehaald om te gaan douchen. De trainers zijn Monique, Laura, Michelle, Marjethe en Sandra B

Zaterdag : zwemmen we in baan 6 van het 6 banenbad. Na het omkleden even douchen en dan mag je doorlopen naar het achterste bad en plaats nemen op de bank onder het raam, aan de startblokzijde. De groep 8.30-9.15 is best wel groot, sommige zullen gevraagd worden om naar het tijdstip 9.15-10.00 te schuiven. De trainer is Peter.

Een aantal zwemmers gaat proefdraaien bij wedstrijdzwmmen, heb je interesse om dit ook te doen of bij een van onze andere afdelingen, geef het aan en we bedenken een plan hoe dat aan te pakken.

Tot snel.

Sponsors