Clubkampioenschappen voor TRI / JTG en TTG zwemmers

Goedendag Allemaal,

 De wintermaanden staan weer voor de deur en hiermee ook alle festiviteiten van dien. Een van die festiviteiten zijn de clubkampioenschappen op zondag 1 december van 13.00 tot 17.00 uur. Uiteraard doen wij met de JTG en TTG groepen weer mee. 

 Je kan je per mail opgeven (recreatiezwemmen@oceanusaalsmeer.nl) of je mee wil doen. In de reply meld je je naam, de dag dat je zwemt+ tijd en welke baan je zwemt. 

 

De afstanden zijn: 50 of 100 schoolslag en 25-50-100 borstcrawl. Na opgeven word er door jullie trainers bepaald welke afstand jullie kunnen / mogen zwemmen. Maar je komt zeker 2 x in actie die dag.

 SPONSORCLICKS MET DE FEESTDAGEN GEBRUIKEN = OCEANUS EEN WARM HART TOE DRAGEN

Wij hebben nu een klein jaartje Sponsorkliks in het leven geroepen, en hebben hier al 246,- mee opgehaald voor de club. Dit willen wij doorzetten in de volgende jaren want het kost niemand iets, behalve iets meer moeite. Door via onze persoonlijke link naar een webshop te gaan krijgen wij een commissie, en die kunnen wij goed gebruiken. Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra! Maar je steunt hiermee wel onze vereniging

 Sponsor jouw sponsordoel gratis!
Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9508  te bezoeken.
Via de knop van SponsorKliks komt u uit bij ruim 300 winkels waar u precies hetzelfde betaalt maar gaat er een commissie naar jouw sponsordoel.
U sponsort dus gratis!

 

Sponsors