Scholentoernooi 2020 weer een groot succes!

Zaterdag 25 januari organiseerde Oceanus een nieuwe editie van het waterpolo scholentoernooi. Maar liefst achttien teams (ongeveer 140 kinderen) van acht verschillende basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart namen deel aan dit toernooi, verdeeld in twee poules. Een middag waar plezier, competitie en kennismaken met de sport waterpolo centraal stonden.

Groepen 5/6 streden in het ondiepe deel van het banenbad voor de winst, onder toeziend oog van veel ouders en Oceanus-vrijwilligers. Uiteindelijk ging OBS Kudelstaart met de derde prijs naar huis. IKC Triade 1 werd na een spannende finale tweede en Jozefschool 2 was de welverdiende winnaar.

In het diepere gedeelte werden de wedstrijden voor groepen 7/8 gespeeld. Jozefschool bleek ook hier succesvol te zijn en hun vierde team kreeg de derde plaats toegewezen. Uiteindelijk maakte het team The Beast (van de Oosteinderschool) hun naam waar en eindigden zij op de tweede plek. De Antoniusschool Speedy’s bleken ook echt het snelste team te zijn en kregen de gouden beker bij de uitreiking.

 

Op Facebook zijn meerdere foto's te vinden.

Sponsors