Jeugd en Tiener trainings groep

Welkom bij de afdeling Jeugd en Tiener trainings groepen van Oceanus.

Bijna elk zwemavontuur begint hier. Heb jij je B-Diploma gehaald dan kun je direct beginnen bij Oceanus. Wij bieden de mogelijkheid van twee groepen:

Jeugd Trainingsgroep (5 t/m 11)

Tiener Trainingsgroep (12 t/m 18 jaar)

Onze doelstelling is om weer een grote keekvijver te worden voor talentvolle zwemmers. In onze trainingen staat plezier in het zwemmen centraal, met verschillende evenmenten door het jaar heen willen wij de prestaties meetbaar maken. Een goede zwemvaardigheid is erg belangrijk en een zwemmer kan hier zijn hele leven lang profeit van hebben. 

Nieuw dit seizoen is dat alle jeugd van 12-18 jaar gezamelijk met alle afdelingen door elkaar zwemt. Dit bevorderd het sociale aspect en geeft meer mogelijk heden om iedereen op zijn eigen nivo te laten zwemmen.

Voor de 12-18 jarige zijn de  trainingen  vast op maandag avond altijd in combinatie met een skills training. Wij als vereniging proberen op deze manier de atleten veelzijdiger te laten bewegen, waardoor de kans op blessures en overbelasting tot een minimum worden beperkt. Ook kan er ingeschreven worden op woensdag en vrijdag avond, deze dagen zijn de trainingen een stuk intensiever dan de maandag avond.

Tijdens het trainingsseizoen (dat loopt van september tot eind Juni) worden er verschillende activiteiten en clinics georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, elastiekje zwemmen, zwemloop en nog veel meer.

Tevens bestaat er een mogelijkheid om door te stromen naar andere afdelingen binnen Oceanus. Dat kan naar Vinzwemmen, Wedstrijdzwemmen, Waterpolo of Triathlon.

Iedereen met minimaal een zwemdiploma B is van harte welkom om gratis 2 proeftrainingen te komen volgen. U kunt u aanmelden via deze link: AANMELDEN PROEFZWEMMEN

Sponsors