Jeugd en Tiener trainings groep

Welkom bij de afdeling Jeugd en Tiener trainings groepen van Oceanus.

Bijna elk zwemavontuur begint hier. Heb jij je B-Diploma gehaald dan kun je direct beginnen bij Oceanus. Wij bieden de mogelijkheid van twee groepen:

Jeugd Trainingsgroep (5 t/m 11)

Tiener Trainingsgroep (12 t/m 18 jaar)

Onze doelstelling is om weer een grote keekvijver te worden voor talentvolle zwemmers. In onze trainingen staat plezier in het zwemmen centraal, met verschillende evenmenten door het jaar heen willen wij de prestaties meetbaar maken. Een goede zwemvaardigheid is erg belangrijk en een zwemmer kan hier zijn hele leven lang profeit van hebben. Ook kunnen wij ZwemCertificaten aanbieden. Deze hebben wij zelf gevormd en zijn een opbouw richting zwemdiploma's als Zwemvaardigheid 1,2 en 3.

Tijdens het trainingsseizoen (dat loopt van september tot eind Juni) worden er verschillende activiteiten en clinics georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen, elastiekje zwemmen, zwemloop en nog veel meer.

Op deze link vind u de Kalender--oceanus-2019-2020 met daarin de gehele planning voor 2019-2020. Het kan zijn dat er iets wijzigd deze zullen wij via de trainers en mail aan u doorgeven.

Tevens bestaat er een mogelijkheid om door te stromen naar andere afdelingen binnen Oceanus. Dat kan naar Vinzwemmen, Wedstrijdzwemmen, Waterpolo of Triathlon.

Iedereen met minimaal een zwemdiploma B is van harte welkom om gratis 2 proeftrainingen te komen volgen. U kunt u aanmelden via recreatiezwemmen@oceanusaalsmeer.nl

Sponsors